Müdürümün böyle davranması normal mi?

Kış otelinde çalışıyorum şu an markette, yazında bu şirkette çalışmıştım ama yazın çalıştığım ortam iş arkadaşlarım müdürüm gayet normal insanlardı hiç rahatsız olmadım. burada 17 saat çalışıyorum ve insanlarla sohbet etmeme falan çok karışıyor herkesle sohbet etmiyorum 2-3 kişiyle merhaba, günaydın, iyi akşamlar gibi gayet seviyeli bi şekilde iletişim kuruyorum buna bile karışıyor. Sürekli, onlar sana kadınlığın için yaklaşıyor, hiç kimseyle konuşma, muhatap olma, samimi olma. Hayır bende böyle insanlar olduğunu biliyorum zaten ona göre herkesle muhatap olmuyorum, selam bile vermiyorum çoğu kişiye, ama iyi insanlarda var yani. Bana ilk başta geldiğimizde, otelde sakın sevgili yapma biriyle öpüşürsen yakalanırsın kimse görmez diye düşünme kovulursun falan diyor, böyle söylemesi bile rahatsız ediciydi, hayır napim yani şurda 16-17 saat çalışıyorum 2-3 insanla iletişim kurmadan mı yaşayım veya bana merhaba falan dediklerinde cevap vermeyim mi o bunu istiyor baskı altında hissediyorum yani burada çalışan 2 kişi daha var bizim şirkette ikisiylede çok samimi yıllardır bi ben yabancıyım öbür abi de mesela ben bi kaç bir şey fark ediyorum normalde sakin insanım gerilince bambaşka biri olurum muhatap olma insanlarla falan diyor bu arada müdürümde geçen sene kışın burada çalışan başka bir kadınla sevgili olmuş yani bana bu yaptıkları normal mi sizce ya da çok mu baskı kuruyor anlamıyorum ben gayet seviyeli bir şekilde şurda 2-3 kişiyle selamlaşıyorum sürekli kovulursun konuşma yapma etme. Biriyle konuşurken falan görünce geriliyor, millet bile dedi bana bir sorun mu var geldi çok gergindi falan dedi işte. Anlayamıyorum bir de biz buraya gelirken küçük arabada 5 kişi geldik tek kız bendim 12 saatlik yol bazen arkaya uyumaya geldi bana ortaya otur dedi neyse oturdum dar araba zaten kafasını omzuma koydu 2-3 kere bir de konumumuz gereği yakınız zaten bakıp bakıp sırıtıyordu rahatsız oldum yani ben mi abartıyorum onun bu davranışları normal mi sizce ya. Ben iletişimden kopuk bir insan değilim şuana kadar çalıştığım yerlerde çok güzel dostluklar biriktirdim ama burada böyle bi baskı kurması normal mi sizce bi de bi şeyi bi kere söylemesi yetmez mi dikkatli ol ilişkilerine diye ama her gün her gün bir de selam verince bile veya cevap verince bile inanılmaz tuhaf bi şekilde gerilmesi falan normal mi sonuçta ona sorun getirecek bir şey yapmıyorum he sorun olur bir şey olur uyarır anlarım ama sanki çok baskı kurmaya çalışıyor üstümde gibi hissediyorum
Müdürümün böyle davranması normal mi?