Elimi dokunyor feraceliyim feracemi çıkartmayı calisyor. Ota boka kusuyor.
Ellerine bakım diyor küçücük. Şakami
Bana fetocumusun diye sordu en son sen bu zihniyetle biyere gelemezsin dedi
Elimi dokunyor feraceliyim feracemi çıkartmayı calisyor. Ota boka kusuyor.
Ellerine bakım diyor küçücük. Şakami
Bana fetocumusun diye sordu en son sen bu zihniyetle biyere gelemezsin dedi
Doğru diyor yani kimseyle kiristirmazsan ahlaklı davranirsan erkeklerin kurduğu bu düzende bir yere gelemezsin. Sadece evlenirsin yani, evde hizmetçi yatakta hayat kadını falan olursun, onların istediği gibi.
Cevap
14Cevap
Hayır hiç normal değil
İşten çıkın anlattıklarınızdan zihniyeti kötü biri olduğu açık. Başka iş bakın Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin.
Böyle davranması yanlış ne demek o öyle kaç yaşındasın sen
18
Ben abartyormuyum yani ben tamam feraceliyim ama bence abartmıyorum. bana dokunulmasindan hoşlanmıyorum
Güzelsin anlaşılan asılıyor sana niyeti kötü kollamak gerekir dötü
off feraceli! tadından yenmez yaşlanıp, dayı olup aynı şeyleri bende yapmak istiyorum xD
normal değil taciz ediyor
işten ayrıl
Normal değil dimi
Başka şeyler var seni elde etmek istiyor sen yanaşmayınca böyle şeyler söylüyor sana yaşlı mı patronun
Benle yaşıt kizi var bana abi deme diyor
Neyi değiştirir o gözü kayıyorsa onlar görmezden geliyor senin yaşın kaç ki herhalde o yaşlı genç seviyor birde kapalı olunca merak sarıyor ani hareketler eder mi
18 yaşındayım. Yaşını söylemiyor bana
Tamam da saçı beyaz mı göbekli büyük göstermiyor mu kaç yıldır oradasın
Aşırı göbekli. Şişko uzun bide saçları sakallari beyaz. Bana diyorki sakalimi kessemi
Tamam dedim ya gençsin gözü kayıyor haliyle normaldir birde kapalı olunca etkiliyor onu seni yanına çekmeye çalışıyor sen yüz vermiyorsun hep uzaktasın ondan
Birde ferace fermuarı mı
Midem bulanıyor onu görünce 2 gün çalıştım. Maaşımı talep etme hakkım var mı sence
Kızım sende kafa yok ki yanında tutmaya çalışamıyorsun ne Kızlar ne para çıkartıyor patronlardan gönlünü hoş tut belli etmeden kasma kendini fazla kaç kilosun
Alırsın öyle merak etme nerde çalışıyorsun
Sen istersen eklll bnii halka açık konuşamıyorsunnn belli sen bu konularda tecrüben yok yaşın gereği sen gell istersennn
Tamam yazim
Tamam eklee çıktımm gzliden güven bana yzmalarımız gizli kalırr kimse görmz rahat ol fazla düşünmene gerek yokk
SİZCE NORMAL mi? sadece soruyorum.
O bana normal olduğunu söyluyor. Hatta çok dindar olduğumu söyledi ve abarttigimi
Fetocumusun dedi
Dikkat et çakmasın sana
Sence ben abartyormuyum
Çok dindar değilim ama bana dokunmasından hoşlanmıyorum en son dediki beni sapik Zanettin öylemi sen benim adımı cikartirsin dedi
Seninle yatmak istiyor
Çakıcak sana dikkat et
Bide diyorki adımı cikartirsin sen
Böyle giderse o seninkini çıkartacak
taciz bence çık o işten
Psikolojim bozuldu. Resmen taciz edilyorum gerçekten
sana karuşamazki
Feraceyle gelme diyor.
Gözü sende
Benle yaşıt kizi var
niyeti bozmuş fırsat kolluyor demedi deme
Boy kilo kaç senin