Geçen beni incelerken farkettim aninda bakışlarını kaçırdı. Sonra bir ortamda konuşurken sürekli göz teması oldu. Derken birkaç gündür ortamda ben yokmuşum gibi davranıyor yüzüme bile bakmıyor çok garip degil mi. Tavrını anlayamadım
Ama neden yokmuşum gibi davranıyor benimle konuşmuyor bile. Odamızda bulunan insanlarla sohbet halinde oluyor Bana göz ucuyla bile bakmıyor çok saçma büyükleniyor mu ne yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes müdür olamaz. Biraz y*avsak olması, biraz hak yemesi vicdan yoksunu olması lazım.
Niye aynı soruyu tekrar sordun
Istediğim cevabı duyamıyorum demekki
Demek ki ilgili işte sana yani ne duymak istiyorsun ki
Büyükleniyor gibi hissediyorum
sende ona bos degılsın bence
özel sektör mü kamu mu?
Kamu
sana ilgisi olabilir. bu yüzden mahcup hissediyor olabilir. bende kamuda çalışıyorum. müdürün yaşı kaç?
Yoksa müdür sen misin
@akdsueo :)
Müdürün yaşi 34
evlimi?
Değil
evet ilgisi var. Seninde ona ilgin var mı?
Ama neden yokmuşum gibi davranıyor benimle konuşmuyor bile. Odamızda bulunan insanlarla sohbet halinde oluyor Bana göz ucuyla bile bakmıyor çok saçma büyükleniyor mu ne yapıyor
Hayır. Senden çekiniyor. Yanlış anlaşılmaktan korkuyor. Ya da sana tepkili. yüz vermediğin için. Kamunun hangi alanı?
Banka
Bende üniversitede görev yapıyorum. İdareciyim. Konuşalımmı özelde uygunsa. Anlatırım orada yaz bana
banka çok yoğun mu?
Yoğun olmuyoruz. Bu yöneticim şaşırttı beni sadece. Herkesle konuşurken bana karşı burun kiviriyor sanki
mobbing yapıyor mu?
Yok hayır
senin ona karşı ilgin var mı?
ccevap vermedin
Wow haram demistir
boşversene ödevlerini yerine getir yeterli
Arzuluyordur
Seni seviyore
Uzak dur