Öncelikle günaydın arkadaşlar. 26 yaşındayım ve büyük bir yazılım şirketinde çalışıyorum birkaç yıldır. Ve patronum da bizim şirkette bizi denetleyen vs birisi. Kendisi de 36 yaşında eşinden 3 sene önce boşanmış birisi. Olay şu ki, patronumun bana davranış biçimi hoşuma gitmiyor. Şey değil yani patronum beni azarladı, geç kaldığım için kızdı, katı falan değil. Bu gerçekten beni ve özellikle kız arkadaşımı rahatsız eden bir durum olmaya başladı.
Kendisi hayatıma fazla karışıyor. Sürekli arıyor (izin günümde dahi ve iş ile alakalı bile değil), sürekli sevgilim için o kızdan sana hayır gelmez ayrıl falan diyor. Ayrıca her öğlen arası yemeğe çağırıyor her ne kadar reddetmeme rağmen. Ve maalesef ki kendisi babamla arkadaş, yani bir şey de diyemiyorum. Ve en kötüsü geçen hafta oldu. Hiçbir şey yoktu, ben de aramda telefonumla uğraşıyordum sonra bir anda telefonumu aldı elimden neye güldüğüme bakmak için ve 10 dk boyunca vermedi, ki büyük ihtimalle her şeyi karıştırdı. Normalde takılmam böyle şeylere ama bunu yapan kişi o olunca ister istemez gerildim ve kız arkadaşıma söyleyince de işten çıkmamı istedi. Ama bilemiyorum çok arada kaldım. İşimi seviyorum, baya güzel bi maaş alıyorum ama tek sorun işte patronum. Kendisinin amacı ne, niye böyle davranıyor bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer