AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Değil
ayıp bırseymı neden utanıyorsun
Değil.
Utanma tabi ya ekmek parasi kazaniyorsun
Burdamisin
Hayır ya
Düşünme
Hayır tabiki
sevgılın yok dımı sana destek olan bırısı?
sustun
atanmışsin mis gibi
Nasıl seçildin?
Puan ile
Feto den atandin
Evet knk fetöden atandım
Bence güzel bişey bu zaten kimse kimseyi sevmiyor ki hepbi yalan dolan hayırlı olsun
Lise kpss ile mi oldun? bende düşünüyorum da
Evewt kpss ortaöğretim ile du
Açıkçası utanma yapa yapa alışırsın, hem maaşın iyiymiş onu düşün az bir maaşa markette de calisabilirdin mesela, hemde daha 28 yaşında ekonomik özgürlüğünü eline aldın, biz daha kazanacaz da okutacaz da atanacaz da ondan önce ags ile 2 yıl daha en az okutacaz da okulumuz 6 yıl kadar uzuyor en az sen o sürede ne kadar birikim yapabilirsin düşün, şu an yasitiz, ben üni sınavına hazırlanıyorum ekonomik özgürlük falan hak getire, sen kendi paranı kazanmaya başlamışsın, ben kendimi maaş çekerken hayal edemiyorum. Kimisi begenmez ama bence iyi maaşın, kötü olsa bunu demezdim, yani bana yeterdi o para gayette. Kazanmak için ne kadar çalıştın, kaç yıl mesela, zorlandım mı, matematik falan zorladı mı? atama falan olmazsa ya da Kazanmazssam istediğin uniyi lise kpss yapacağım da bende
Yanlış olmuş '18
Ya açıkçası bende yks ile uğraşmak istemedim çünkü yks formatını her yıl değiştirip daha da zorlaştırıyorlar benim şansım vardi ben 11. Sınıfta kpss ye girdim işte çok çalıştım gerçekten ama ilk defa bı sınava giriyordum hecenalandim adam akıllı bı puan alamadım 73 aldım temizliğe atandım bu puan ile zabıt katipliği mülakatına da çağırıldım. Az daha fazla alsam başka daha iyi memurluklar da gelicekti sen kpssye çok iyi çalış üniversitenin sonunu göremiyoruz nolacagini bilmiyoruz. Benim bu işe gelmemdeki en büyük sebep de yükselme var açıktan bir bölüm okuyup masa başı memurluğa falan geçiş yapabiliyoruz
Bende özel eğitim istiyorum ataması iyi diye, mat yok ama ayy kurtarır zannediyorum ayt kısmım kuvvetli, dediğin doğru YKS de iş yok artık zaten istediğim bölüm gelmezse meslek te yok, ikinci adım olarak kpss deneyeceğim bende YKS den sonra. Madem öyle sende akşamları siten sonra çok yorgun değilsen biraz daha kpss çalış istersen, tekrar girersin, daha iyi bi sonuç alırsın
Evet genede gireceğim. Ama şöyle bir sorun var bizde ben bu işten istifa edersem bir yıl devlet işlerine alinmam.
Dogrudur, bilmiyorum kpss formatını hiç, millet de sanki koca ülkede bir sınav yks imiş gibi sürekli yks ye hazırlanın baskısı yapıyor çevremde hiç kpss dusunen yok, adam 23 yaşında mesela bir tanıdığım, daha yks deniyor kpss hiç denememis. yks ile kpss nin ortak konuları var mı acaba, bende arastiracagim bunu, bu yılda kpss var hem seçim yılı yaklaştı da, yks sınavım da bu yıl belki ikisine de girerim.
Bide kime sorsam lise kpss deneme atama yok diyorlar ah🙄
Kpss de tyt ile konular aynı sadece ekstra bı vatandaşlık çalışacaksin o da 9 soruluk çok da basit bir ders. Lise kpss artık lisans ve önlisans dan daha çok alım yapıyorlar hele ki bu sene. O söyleyenlerin haberi yoktur. Ya 23 e kadar üniversite deneyeceğime en azından bi işimi alırım elime daha sonra gene üniversite denenir yani. Benim tavsiyem gir çok da çalış güzel bı puan alırsan başka işlerin kapısı açılır dediğin gibi seçime de geliyoruz
Senin vaktini daha fazla almak istemem ama matematikten kaç net kurtarır sence, yapılabilir bir matematiği mi var? ayt nin matematiği aramızdaki en zekiyi arıyor gibi, öbür dersleri hallederim, bir tek matematiğin sıkıntı her zaman. Cok çalışırım, yıllardır çok çalışıyorum sadece mat çalışırım ekstra kpss için, şimdi mat kasmiyorum bayadir, yks de istediğin yer mat değil yüksek aut istiyor diye matı sonraya bırakmıştım yks icin
Yok hiç sorun değil zamanımi almıyorsunuz.
Şöyle gerçekten matematik şart ama çok değil ya en azından bir 10-15 tane yaparsan diğer derslerin de iyi olursa 80 küsur alırsın bu da seni kurtarırı
Anladım çok teşekkürler ilgilendigin için, yeni nesil tarzda değilse 10 15 yaparım, inşallah seninde istediğin gibi olur hersey
Çok teşekkür ederim 💐
Canım biraz özel bir soru ama, kaç K maas ile basladin ve kaç yıl sonra yükseliyor? internetten baktığımda her kaynakta farklı bir rakam gördüm, sen işin içindesin en iyi sen bilirsin😘😚
Canım ben de tam maaş almadım bu ay çalıştığım gün kadar+ 1 maaş aldım 2
80 bin TL bu aya özel ama galiba maaş 48.000 bin TL. Yükselme de kurumda kadroya gecemeyi beklemem gerek 4 yıl sonra kadroya geçiyoruz zaten üniversite okumuş olmak gerekiyor lisnas mezunu olunmalı
Tamamdır 😚. tesekkurler. Lisans mezunu olmak gerekliliği de, sozelden falan cozup açıktan okunan bir bölüm kazanıp onu açıktan devam ettirmekle hallolur herhalde. Bi yakınım da memurdu ama onunki daha farklıydı masa başı birseydi herhalde tam bilmiyorum genede nerde çalıştığını, yükselmesi için maaşının ve kademesinin lisans mezunu olması gerekiyordu, yks ye girdi anaokulu Öğrt kazandı açıktan yazıldı bitirdi 4 yılda. bunu yapalı bir 5 6 yıl olmuştur, artık bu yükselme için açıktan uniyi kabul etmiyorlardır belki hiç bilmiyorum kurallar degistiyse
Açıktan kabul ediyorlar ya ben öyle biliyorum
Anladım demekki değişmemiş, bende değiştiğini duymadım, aman degismesin ya herşeye bir zorluk getirmesinler😂
Evet ya bu işte de korkuyorum bı anda yükselme olayını kaldırırlar diye
Kpss kuralları pek değişmiyor gibi, yks ile uğraşıyorlar bu ara, yıllardır böyleyse değişmez bence, açıkçası bende Google'da yks hakkında kırk türlü birli buluyorum, ama kpss hakkinda bir bilgi zorla buluyorum, o yüzden net konuşamıyorum, belki de ben bulamıyorumdur artık 😂
Kodrolunun avantajı maaş yükselmesi mi
Evet daha da çok hakkı var öyle söyleyim
👍👍
Kiz Yurdu mu
Olm kahin misiniz lann
Yooo
Nerde temizlikçisin
Kyk yrudunda
İyi maaş veriyorlarmı bari
48k maaş ocak zammından sonra 55-58k bekliyoruz bakalım
Saçmalama tertemiz işini yap
Utanma
utanilacak bir sey yok
Hayır değil.
Hayır değil
Değil
Beni seç
Başka bi iş yap
utanma
Utanma
Çalışmak ayıp değil
Hayır dedi
Niye olsun
ne kadar maaş alıyon
48k su ocaktan sonra 55-58 k olur umarım
ocaktan sonra en az 60 olur gayet iyi
parana bak sen boş ver :D
Yok be bu develt bize 60k vermez
seç beni
Hayır neden utanacak iş olsun
Nerde çalışıyorsun
Kyk yrudunda
Kpss den mi atandın
Evet
Yanlış anlamazsan bi şey dicem
Tabij
Ne
Tabi sorun demek istedim
Seni tebrik ederim
Utanacak bi iş yapmıyorsun
Sence?
Ya akranlarimin yanında çekiniyorum elbette
Normal. Alışmaya çalış. Kendini motive et 😉
Etmeye çalışıyorum işte
Kaç yaşındasın
18
Hmm küçükmüşsün
Aferin tatlım. Tebrik ederim seni
Naber
Hayırrrr
Yok tabii ki değil.
Hayır
Neden temizlikçisin ki
Niye öyle olsun bea
Hayır
Hayır değil tabiki
Derken
Hayır
Hayir
utanma
Kaç puanla
73 ile
Mülakat oldu di mi
Hayır puan ile atandık sadece
Ortaöğretim değil mi
Evet ortaöğretim
Netlerin nasıldı
Valla sınavda çok heyecanlanmistim pek iyi değildi zaten Mat çok yapamadım genel yeteneği de bastırmıştım
Mülakat istemiyor mu peki normalde
Bazı işler istiyor mesela bizden sonra bı temizlik daha açıldı mülakat ile aldılar ona rağmen puanlar 80-86 yi gördü mülakatta da zaten torpilliyi aldılar
Girmeyi düşünüyorum ortaöğretime
Gir ama güzel bı puan al mesela beni o puanla zabit katipliği mülakatına çağırdılar. İnfaz koruma vardı puan kötü diye ona çağrılmadima * çok iyi işler de geliyor zaten seçim var önümüzde malum güzel alım olcak gibi puanı yüksek almaya bak
Teşekkür ederim, nerelerden çalıştın
Bu benim ilk işim
Hayır sınava nerelerden hazırlandın
Kanal olarak falan mı
Evet
Ben matematik tarih ve coğrafya da benim hocamı tercih ettim ya harika anlatıyorlar. Vatandaşlık ta da Emrah vahabi tercih ettim çok kalıcı anlatımı. Türkçede dil bilgisi çalışmadım yani bı hica dinlemedim paragraf çözdüm ALES paragraflarıni çözdüm. Bu sonda 5 tane kültürel soru çıkıyor onda da güncel Bilgileri dinlesen yeter zaten
Teşekkür ederim çok
Ne demekkk💐