Eğitim & Kariyer konusunda 372 cevap paylaştı. Yhaaa tövbe estağfurullah. Sinirlenmeyeyim diyorum ama cidden bazen çok sinirleniyorum. Yahu çöpcüler olmasa her yer leş gibi olur, leş gibi kokar. Temizlikçiler de öyle. Nasıl doktorlara muhtaçsak, temizlik görevlilerine de muhtacız. Benim için çok kutsal bir meslek. Hele de alnının teriyle yapıyorsan daha da mübarektir o iş. İstersen yatalak hastanın altını al. Sen helalinle çalışmana bak. O bana bakıyor, bu bunu diyor deme. Çünkü herkes konuşur. Hele de iş bulamıyorken millet, sen bulmuşsun. Bu nasibi iyiye yormak varken neden kötüyü düşünüp modunu düşürüyorsun ki.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayEh tabi, daha olgunlaşmamış insana böyle iş verirse devlet böyle şımarıklık yapar. İnsan birazcık etrafına bakar şunu söylediğine utanır asıl. Bu memlekette günde 12 saat çalışıp kölelik ücretine mahkum olanlar var. Üstelik devlet gibi sağlam değil yerleri. Ayda 50 bin maaşın var mesai saatlerin belli haftada iki gün iznin var, sigortan takır takır yatıyor bir de hâlâ gelmiş kendini acındırıyorsun. Umarım bir an önce işinden olursun ve çok kötü koşullara çalışırsın. O zaman belki şımarıklığının farkına varırsın.
27 Yorumla- 6 ay
Oğlum sen s@lakmısın awk ya
- 6 ay
Kıyamam, yazdığım gerçekler rahatsız etmiş. Küfürle konuşunca haklı olmuyorsun. Yazdığım şey hoşuna gitmemiş olabilir ama gerçekleri değiştirmiyor.
Ben fikrimi yazdım, sen de üslubunu yazmışsın. İkisi arasındaki fark oldukça net.
Hadi kaybol yorumumun altından seviyesiz! - 6 ay
Ben burada ülke gerçeklerini yazdım, kimseye hakaret etmedim. Umarım dedim çünkü bulunduğu konumun değerini ancak kaybettiğinde anlar. Adamlığımı sorgulamak ise tanımadığım insanlara düşmez. Haddini bilmeden konuşan sensin. Üslubumu beğenmiyorsan geçip gidersin.
- 6 ay
Tamam mesaj at
Soran6 ayYa neden şimdi beddua ettin mi ben halime şükür ediyorum zaten ama bazen şey oluyorum çekiniyorum
- 6 ay
Madem çekiniyorsun, utanıyorsun ne demeye istifa edip özel sektöre geçmiyorsun? Ayda 22 bin'e 12 saat çalış günde.
Ama KONFOR TATLI GELİYOR TABİ, bırakamazsın. Ortalama bir mühendisten daha fazla maaşın var, mesai saatlerin belli, sigortan günü gününe yatıyor, haftada iki gün izin. Daha ne olsun? Primler ve yan haklar de cabası. Hadi sözde utandığın işine devam et sen.
Soran6 ayDevam edicem tabi ama insanların gözünde nasıl göründüğümu bilmek istedim neden bu kadar gerginsiniz🫣
Çalışmak ayıp ya da utanılacak bir şey değildir alın teri bu erken yaşına rağmen bir işe girip çalışıyorsun tam tersi gurur duymalisin kendinle ama keşke okusaydin maddi sıkıntılar var anladığım kadarıyla
26 Yorumla
Soran6 ayHayır maddi sorunum yoktu ben yks ile uğraşmak istemedim 4 yıl atanıp atanmayacağim diye düşünmektense bu işe girip yukselirim diye düşündüm tabi açıktan lisans mezunu olmaya çalışacağım
Soran6 ayUmarım muvaffak eder teşekkür ederim 💐
Soran6 ayAyy umarım valla ya başka alternatiflere de bakacağım dil öğrenmeyi falan düşünüyorum Allah var işin rahat ders çalışabilirim kolaylıkla
6 ayMillet peze venklik yapıyor esc lik yapıyor utanmıyor sen alın terinden niye utanıyosun
26 Yorumla- 6 ay
Ne yani eic için minnet mi edelim
Soran6 ayYok ondan değil soruma çok yorum geldi ya birini secicem ama kimi fark etmez yani. Ne minneti estağfurullah 🫣
- 6 ay
Eyvallah
- 6 ay
Yok ya eic için denemiştim😅
Soran6 ay😂😂
- 6 ay
Naptın😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 6 ayzamanla geçer.
00 Yorumla
6 ayyıllar önce temizlik konusunda uzman bir adamın seminerine katılmıştık, adam efsaneydi , dünyanın tanınmış en iyi temizlik uzmanı , oteller vs vs eğitim içşn çağırıyordu , hiltonda seminer vermişti , yani ne iş yaparsan yap iyisini yaparsan harika olur , ayrıca sana tavsiye hiç bir iş utanılacak boyutta değil
32 Yorumla- 6 ay
kuzum luk dahil mi
Soran6 ay@Heryerimdekılçıkıyor nasıl yanı
Çalışmak alınteri kutsaldır. şu an yönetici mühendisim, (12-13 yaşlarından beri hep çalıştım) kafe temizlik işlerinden inşaata amele kadar bir çok yerde çalışmıştım. Kendinle gurur duymalısın. Finansal özgürlüğü aldıktan sonra tutkun olduğu işe yönelirsin yaşın küçük daha çok yolun açık olsun. Hem devlette çalışmak da şu an özel sektöre göre ayrıcalık özel sektör küçülmeye gidiyor ve işsiz kalma riskin yok.
11 Yorumla
Soran6 ayÇok teşekkür ederim 💐
6 ayMaaşına göre az ise utan çok normal kişiden daha iyiyse utanma yani maaşım iyiyse temizlikçi olsam ne
ve güzel gençsin oku başarılı ol daha iyi ol yolun var daha utanma yaşın genç ondan utanıyorsun bu yaşta çok şeyden utanır insan büyüyünce gülüp geçersin
paran olduğunda her istediğini alabiliyon ne güzel kümseye muhataç olmamak😍
sen artık ayakları üstünde duran bir bireysin😍
Nr gözle bakasrsan krndine insanlarda öyle görür
yani çirkinim dersen çirkin görür
güzelim her halimle dersen güzel görür
gençsin bir sürü milyarder senin yaşına gelip parasız pulsuz olayım ama genç olayım der hatta babam bile
bak kimseye okadar uzun yazmam ama gençliğin korkuların tebessüm ettirdi ah gençlik ah o yaşlar nekadar kafanız karışık büyüyünce o sırunlara güleceksin bu sorduğuna güleceksin🌹
00 YorumlaArkadaş temizlikçilik bile atamayla ülkenin haline bak, temizlikçilerin yaş ortalamasının yüksek olması lazımdı. Utanmaman lazım ama yaş itibariyle akranlarının yanında bu iş ister istemez utandırıyor
21 Yorumla
Soran6 ayÖyle evet
6 ayÜlkenin yarısi kasiyer, güvenlik, bekçi, tıbbi sekreter, zabıta, temizlikçi oldu. Bende teknisyenim. Ama iskurun tüm temizlikçi ilanlarina başvurdum almadılar. Bende olursa bulaşıkçı olucam. Alin terinle parani kazaniyorsan hiç utanma. Hirsizlik mi yapiyosun ki utanacaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayUtanılacak bir şey yok. Herkes ilk başta senin gibi düşünüyordur ama sonra alışıyorlardır. Ay gelecek 100 binden fazla maaş alacaksın. Benim gibi 36 yaşına kadar atanamamış olmaktansa 18 yaşında atanmış cebi para görmüş olacaksın. O... rospular sosyal medyada tüm ülke önünde paylaşım yaparken utanmıyor da sen mi helal ekmeğini yerken utanacaksın?
40 YorumlaBu soru burada bir kez daha sorulmustu. Siz miydiniz bilmiyorum fakat alın teriniz ile kazandıktan sonra utanılacak bir şey yok bunda. Kimsenin malına mülküne göz dikmedikten sonra hakkınız ile kazandıktan sonra neden utanacaksınız?
40 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.
6 ayNe güzel atanmışsın kız. Darısı atanmak isteyen herkesin başına. Senin yerinde olmayan isteyen kişiler var
11 Yorumla
Soran6 ayTeşekkür ederim 💐
Merhaba,
Utanmak, aslında toplum içindeki kendini değerlendirme ve başkalarının seni nasıl gördüğünü düşünme duygusudur. Yani temizlikçi olarak çalıştığın için utanman, işin kendisinden değil, zihninde “bu işi küçümsüyorlar mı, bana farklı bakacaklar mı?” gibi düşüncelerden kaynaklanıyor olabilir.
Özetle Utanmak, gerçek bir eksiklik değil; beynimizin sosyal bir uyarıya verdiği tepki. Senin işin değerli, utanmayı hak etmiyor.❤️10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı.
6 ayNeyin utanması bu? Çatır çatır helâl para. Alnının helâl teri. Çok büyük takdir ettim. Bravo valla. 👍 o yaşıtların bu işi bulamayacaklar belki ileride..👍
40 Yorumla Utanılacak bir şey değilde bu mk memleketinde maalesef öyle görülüyor hiç bir halta yaramayanlar onun bunun parasıyla hayat yaşayanlar vs yüksekten bakmaya bayılıyor. O yüzden elinden geldiğince yapabildiğin kadar yap çalmıyorsun dolandırmıyorsun doğru bir şekilde elinden geldiğince çaba gösteriyorsun o yüzden başını dik tut
00 Yorumla
6 ayNamusunla çalışıp helalinden kazandığın hiçbir iş utanç kaynağı değildir. Kendinle gurur duymalısın, elin or*spusu para kazanmak için kendi bedenini pazarlayarak onun bunun altına yatıp utanmazken sen neyinden utanıyorsun? Aksine en saygı duyulması gereken işlerden birini yapıyorsun.
00 Yorumla
6 ayHelal hak varsa yapacağın işin önemi yok kardeşim. Bu işe bile atanmak için sıra bekleyenker var. Tekrar hazırlanıp ve kendini geliştirip istediğin mesleğe yönlenebilirsin bu işi yaparken. Çoğu kişi atama için sıra bekliyor. Utanılacak durum yok. Benim ders verdiğim öğrencilerden biri de temizlikçi olarak atandı ve sonra üniversiteyi dışardan okuyup tekrar sınava girip memur olarak atandı.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Yaptiğin işden asla utanma Allah helal yoldan nasip etsin tüm verdiklerini. Eğer sevmiyorsan işini o zaman baska iş ara derim ama işide ya da maasida iyi dersen Allah helal bol bereketli Kazanclar nasip etsin ve helal yerde harcamak nasip olsun hepimize
00 Yorumla
6 ayUtanılacak bir şey değil tabikii sen işini hakkıyls yapıyorsan. Helalinden gidip paranı kazanıyorsun her işi yapan birileri olmak zorunda. Evet psikolojik açıdan yaşıtlarına yakın ortamda olmak zor tabiki ama.
10 Yorumla
6 ayNeden utanacaksın. Utanılacak bişey değil hatta kendi paranı kazsndığın için kendinle gurur duy bence.. Bunuda aşağılık kompleksi haline getirme çünkü iş iştir emektir karşılığu helaldir. Hatta senin yerinde olsam işimi en kaliteli şekilde yaparım..
10 YorumlaNiye utanıyoesun ki düz bir özel sektör çalışanı 21.000 tl alıyor sen ise 50 bin küsür maaş alacaksın üstelik bir sürü ikramiye promosyon vs de alacaksın yani mesleğinden utanma önemli olan emeğinle paranı kazanman, kimse atomu parçalamıyor türkiye bu durumda herkesin utanması gerekir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHayır bu da bir iş helal yoldan para kazanıyorsun evlere temizliğe giden temizlikçiler köşeyi dönüyorlar insanlar gereksiz yere saçma sapan yargılıyorlar bu senin tercihin saygı duymak zorundalar liseyi açıktan mı okuyorsun üniversite okumayı düşünüyor musun
03 Yorumla
Soran6 ayAçıktan üniversite okuyup yükselmeyi deneyeceğim
Cevap sahibi6 ayLiseyi bitirmişsin anladığım kadarıyla sen üniversite okumak istiyorsun ailen okumana izin vermiyor mu
Soran6 ayHayır veriyor ama üniversitenin sonunu görmediğim için 4 yıl muamma ile okuyacagima ben de bu işe geleyim 4 yıl sonra yükselmeye bakarim dedim
Mesleğinin utanılacak bir yanı yoktur ama herşeyin statü mal mülk olduğu bir ülkede düşüncelerinde haklısın.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayUtanılacak iş yapanlar utanmıyor ama alın teri ile ekmek parası kazanan utangaçlık yapıyor. Gerçekten dünyanın çivisi çıkmış 👍
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı.
6 ayHayır bu devırde güzel kadrolu ve parası sağlam iş bulduysan şükret onlar utansın sen içini rahat tut
10 Yorumla Utanma neden utanıyorsun insan ekmeğini taştan çıkarır
20 YorumlaAsla değil para kazanıyorsun emeğinle kimin ne söylediğine kulak asma işlerine bak sen
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
6 ayÇalışmanın ayıbı ya da utanılacak bir yanı yoktur..
Helal yoldan para kazandığın sürece ne iş yaptığının 1 önemi yoktur bence
Emin ol çalışıp para kazanmak için o işi bile bulamayanda var
00 Yorumla
6 ayKüçük şehirde yaşıyorsan her türlü seni önceden tanıyan bir oe dalga geçecektir
dışarda halledersin iki tokatla
ama büyük şehirdeysen falan hiç başın ağrımaz
utanmana gerek yok o çalışan ellerinle gurur duymalısın
00 Yorumla
6 ayBaşlarda utanman normal zamanla düzelir utangaç insanlar gururlu insanlardır kalbinin güzelliği buradan belli
11 Yorumla
Soran6 ayYa çok teşekkür ederim 💐
- Eğitim & Kariyer konusunda 432 cevap paylaştı.
6 ayNeden utanasin ki miss gbi paranı kazanıyorsun Allah kolaylık versin hiç utanılacak bişey değil
10 Yorumla helalinden yapılan her işte utanma olmaz.
Utanması gereken sen değilsin
Başkaları...10 YorumlaYooo sen utanılacak bir şey yapmıyorsun
Zaten senin uzmanlık alanın yok ki
Lisans bitirip temizlik yapsan anlarım zaten temilzik utanılacak bir şey değil
10 Yorumla
6 ayBırak insanları umursama sen kendi işine kazanacağın paraya bak utanılacak bir şey hiç değil
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı. Neden olsun ki düzgüncr işini yapıyorsun, gurur duymalısın brnce
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 555 cevap paylaştı. Saçmalama herkes bir iş yapıyor herkesin işi oww. Woww değil
10 YorumlaAlnın teriyle para kazanıyorsun niye utanasınki bu triplere girme
10 YorumlaHayırlı olsun Alinin teriyle kazanılan her meslek utanilmaz
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo emeğini harcayıp para kazanıyorsun her mesleğin saygı değerlisiniz başka olur
10 Yorumla
6 ayHayır degıl neyden utanıyorsun kı herkes kendı evını ya da bukundugu ortamı temızlemıyormu zaten
10 YorumlaUtanma.
Ama uzun süre devam etme 18 yaşındasın.
Geleceğin olsun okulunu oku.
İşinden utanmana gerek yok.01 Yorumla
Soran6 ayEvet tabii düşünüyorum işimizde yujselme var zaten bunun için mecburen üniversite okuyacağım
- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
6 ayBu şekilde olup da atanamayanlar var
İyi yandan bak rahat iş temizle geç kendini yorma
İyilik doğrudur kendi dikkat et
Özel sektörde olsan canın çıkardı 🙂
00 Yorumla Çok güzel bir maaşın var Asla utanma sen aldığın paraya ve geleceğine odaklan bu şekilde temizlikçi olarak atanıp sonra Tıp Fakültesi kazanıp Doktor olan var bunları düşün ya Daha yaşın çok genç Eğer akademik bir başarı planlıyorsan bunu bir basamak olarak düşün
00 Yorumla
6 ayherkes anasinin karnindan zengin dogmuyor calistigin is için utanman sacma seni bu yuzden yargilayan insanda sonradan gormedir veya ergenligini atlatamamistir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHerkes utanma demis ben öyle düşünmüyorum çok zorda kalmadıkça tavsiye etmem bu işi kendini nereye layık gördüğün önemli olan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayHemde atanmissin. Bak sana bise diyimmi cogu genc evde kafayi yiyor parasi yok cebinde. Sen parani kazaniyorsun devlettesin. İnanki gram utanma. Kendi hayatina bak. Mesai saatinden sonra cik gez dolas..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDeğil ama herkesin yapacağı iş değil haklısın. Ben de yapamam o işi tercih etmem başvuru da yapmam bu yüzden.
10 Yorumla
6 ayGeçen gün ne kadar kazanıyorsunuz diye soran kızsın sen
02 Yorumla
Soran6 ayNe anlamadım ne alaka
- 6 ay
boş ver
6 ayHer ay 50K yı cebine atınca utanma filan kalmiyor
011 Yorumla
Soran6 ayEvet biraz öyle oluyor yuzsuzum ben😂
- 6 ay
Öğretmenlikten mezun oldum ama devlette destek personelligi için ugrasiyorum
Soran6 ayUmarım daha iyisi olursun ne okudun branş ne yani
- 6 ay
Daha iyisi olmuş muyum bilmiyorum😂 fenciyim
- 6 ay
Bu iş hakkında birkaç soru sorabilir miyim?
Soran6 ayTabii ki sorun
- 6 ay
Atandığını öğrendikten maç ay sonra işe başladın? Bir de devlet işçileri ile maaş farkınız ne kadar?
Soran6 ayAtama geldi evrak teslim ettik 1 ila 1,5 ay içinde ise başladık. Develt memurunun maaşını bilmiyorum ama biz 46-48 alıyoruz
- 6 ay
Peki teşekkürler
Soran6 ayNe demek💐
- 6 ay
İyi gecler dilerim
6 ayNiye utanıyorsun kotu bir is degil kendi paranı emek vererek çalmadan birinin hakkına girmeden alnının teri ile kazanmaktan utanma
00 YorumlaUtanılacak ayıp bir şey yapmıyorsun, çalışıp maaşını alıyorsun düzgün şeklide. Takdir et kendini✨
00 YorumlaÜlkede hırsızlık yapan haksız kazanç sağlayıp hak yiyenler utanmazken şerefiyle para kazanmaya çalışan utanacak hale geldi başka sözüm yok...
00 YorumlaBence güzel bir meslek, sosyal medyada temizlikçi videoları var izliyorum çöp gibi evleri Miss gibi yapıyorlar 🌺🧚
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı.
6 ayUtanma, utanılacak sey degil. Sen özgüvenini kazandığında cevrendekiler de sana bu mevzuda destek olacaklarını göreceksin. Gözlerini kacirma. Gülümse
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 709 cevap paylaştı.
6 aydeğil asgari ücretle aynı işi yapanlar var şanslı bile sayılırsın bu devirde
02 Yorumla
Soran6 ayOrası öyle de daha iyi iş yapanlar da var işte
- 6 ay
eksilere odaklanırsan üzülecek şey hep bulursun
Utanman zamanla geçer en azından helalinden kazanıyorsun maaşını
10 YorumlaKendinle gurur duy bence. İş iştir utanılacak bir şey göremiyorum ben.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. Hayır utanılacak bir şey değil, Temizlik imandan gelir.
00 Yorumla
6 ayŞerefinle alın terin ile bu işi yaptıktan sonra ne diye utanacaksın
00 Yorumla
6 ayYaşın çok genç olduğun yerden yükselirsin kendini geliştirmeye bak.
00 Yorumla
6 ayŞerefinle namusunla yaptığın hiçbir iş utanılacak iş değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHayırlı olsun. Başarılar. Ne güzel sizin yaşınızda atanmak çok güzel bir şey... Utanılacak bir şey yok. Hatta gurur duyun kendinizle. Milletin ne dediğine de hiç bakmayın...
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 722 cevap paylaştı. Yoo niye utanılsın ki. Kendi paranı kazanıyorsun bir defa. var mı daha güzel bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat