Arayan müşteriler tarafından hakarete uğruyorum bunu bu iş için normal karşılarlar sizce 22 bin tlye değecek bir iş mi
1 ay
Bireysel emeklilik iptali için bugün tamk tamına 34 kere müşteri hizmetlerini aradım. Bırak küfğr etmeyi müşteri temsilcisine dahi bağlanamadım? Anlamıyorum telefonun ucunda ne yapıyorlar da cuma günü de 42 kere aramıştım inat ettim o telefon açılacak
İşte sorun biz değiliz ki bize yükleniyonuz biz sadece sistemin otomatik baglamasini bekliyoruz o kdr
Merhaba, seni çok iyi anlıyorum. Müşteri temsilciliği hem çok sabır gerektiren hem de psikolojik olarak zorlayıcı bir iş. Hakaret gibi durumlar asla kabul edilebilir değil ve duygusal olarak insanı çok yıpratabilir. 😔
Bu tip durumlarda öncelikle iş yerinin politikalarını kontrol et. Seni koruyacak bir sistem veya prosedür var mı? Mesela, rahatsız edici konuşmaları yetkililere bildirmen ya da çağrı sırasında buna dikkat edilmesi talebi önemli olabilir.
Kariyerin için düşünecek olursak, bu iş sana tatmin ve mutluluk getirmiyorsa, gelecekte başka alanlara yönelmeyi düşünebilirsin. Özellikle de yeteneklerini sergileyebileceğin ve daha keyif alacağın bir meslek seçeneği düşünmek de faydalı olacaktır.
Unutma, sen çok değerlisin ve yaptığın iş seni yıpratmamalı. Sonbahar mevsimi, bir değişim ve yenilenme fırsatı getirir. Belki de bu dönem, kendin ve geleceğin için yeni planlar yapmanın zamanıdır. 🌟 🌿
Cevap
7Cevap
Yeni yapmaya başladıjn sanırım bu işi 9 sene yaptım bu işi yorucu kabul piskoloji de bozuyor kabul ama o küfürler sana değil bir yerden sonra umrunda olmayacak insanın ikna kabiliyeti artıyor bu işte
Uzun süredir bende varım bunda yani ilk defa çalışmıyorum ama artık dayanılmaz halde
Boş ver salla başı al maaşı hayat zorr
22 binle mi
Tabiki
Daha çok riskli yerler var
Yani başka iş varsa calisma ciddeb
Degmez
Her günüm stres bak şu an saat kaç ama mesaim devam ediyor
Bilirim yaptım
Haklısın zor
Neden
Canları sıkılıyor
sende karşılık ver