Av. Tuba Nur Çelik yanıtlıyor: Müşterinin tehdidine ve hakaretlerine maruz kaldım, işten çıkarılır mıyım?

Ben bir markette kasiyer olarak çalışıyorum hafta sonu marketler 5 de kapanıyor 5 i çeyrek geçe içerde olan müşteriye müdürümüzün söylememi isteği üzerine marketimizi kapatıyoruz kasaya doğru yönelebilr misinz dedim çok normal bir ses tonuyla herhangi bi tepki olmadan sonra müşterinin sarhoş olduğunu anladım ama iş işten çoktan geçti ne manyaklığım kaldı ne yemediğim hakaret üstüne yaşadığım yerde barındırmamak ile ilgili ve bir çok farklı tehditler aldım müdürümüz adamı sakinleştirmeye çalıştı bende sesimi çıkarmadım adımı aldı işten attırmak için sinirlerim bozuldu duyduğum şeyler karşısında ve ağladım o sırada erkek kardeşim almaya geldi beni adamın hala bana olan laflarını duyunca bi yumruk attı polise Dr haber verdim olan biteni anlattım onlarda kardeşime iyi yapmışsın dedi aynı şey takrar yaşanırsa hemen tekrar ara dediler ama iş yerinden kovulur muyum merak ediyorum
Av. Tuba Nur Çelik yanıtlıyor: Müşterinin tehdidine ve hakaretlerine maruz kaldım, işten çıkarılır mıyım?