Bende mi suç yoksa gelen müşteri demi patronunm bana kızmakta haklı mı?

Bugün Bi müşteri gelicekti pazar olunca Bn gitmedim patronum senin gelmene gerek yok dedi gitmedim hasta aradı beni Bnde tarif ettim işte şuradan şöyle gidicekseniz böyle gidiceksiniz diye kadında bulamamiş habire bni arıyor bnde anlatıyorum şuradan gidiceksiniz şu tarafta diye hanımefendi de bana karşı hakaret seviyesinde konuşuyor off saçma saçma işler Bi işi düzgün yapamıyorsunuz felan daha neler bende sakinliğimi koruyarak bnde dedimki sizi işte patronum otoparktan alıcak dedim hanımefendiye anlattım böyle böyle diye hanımefendiye bana diyorki. Bn nerde bulucam onu o giriş nerde bni saçma işlerle uğraşıyorsunuz daha ne kadar gitmem gerekiyor Bi türlü bulamadım nasıl iş böyle vaktimi harcıyorsunuz bnde patronum aradım hani gelmişler bulamişlar birazdan orada olurlar dedim hanımefendi otoparka girdim dedi arıyorum kapalı arıyorum kapalı asansörün orada çekiyor bnde patronumu aradım inmişler galiba diye oda tamam sen numarasını ver dedi bnde verdim aradan 10 dk geçti patronum beni aradı kadın eve çekmiş gitmiş diye hanımefendi bide beni aramıyor bile ben gidiyorum diye patronumda bana kızıyor Bi pazarım var oda ziyan oldu bu nasıl iş böyle şey mi. Olur o kadar geldim bekledim çekmiş gitmiş hakkındaki şikayet 3 oldu diye bana kızıyor tabi bnde kendimi açıkladım tarif ettim hanımefendi anlamadı galiba dedim işte beni baya Bi azarladı bide bana diyorki patronum hakkında şikayet 3 oldu bir değil iki değil üç değil diyor söylemezse Bn nerden bilicem şikayet olduğunu söylesenee o zmn demi bnde ona göre eksiğimi tamamlıyım o kadar şehir dışından gelen insana tarif ettim Bi bu kadın bulamadı o kadar insana tarif ettim Bi tek bu hanımefendi anlamadı bnaa neden söylemiyor da bni şikayet ediyor siz anlatamıyorsunuz diye tek suçlu Bn mişim gösterip şikayet etmiş beni patronumda bundan önce hep şey diyorki kapatıp gidicem karımdan çok zararım var diye bu yüzden sürekli bana sürekli bunu diyorki halbuki bana benden çok memnunum kaptın işi iyi öğrendin diye patronum kadın bu arada

Güncellemeler
+1 yıl
Yani kısaca Bn mı suçluyum yoksa patronumm bana kızmakta haklımı 5 aydır çalıyorum orada ve patronum ilk defa bana bu kadar ağır Bi şekilde kızdı
Bende mi suç yoksa gelen müşteri demi patronunm bana kızmakta haklı mı?