Müşteri geldi, dondurma bozuk olduğunu söyledim neyse, hoş geldiniz dememişim diye beni içeri şikayet etti bunlar 1 hafta izin yap dediler 7 aylık sizce çıkarılır mı bunaldım iyice bunun için şikayet edilir
2 ay
Müşteri geldi, dondurma bozuk olduğunu söyledim neyse, hoş geldiniz dememişim diye beni içeri şikayet etti bunlar 1 hafta izin yap dediler 7 aylık sizce çıkarılır mı bunaldım iyice bunun için şikayet edilir
Aslında seni sikayet eden AP tal dondurma bozuk olduğunu soylemeyebilirdin simdikiler böyle yapmıyor bozuk olana satiyorlar kakalıyorlar bir şey alacağım yerde çalışan bozuk olani bana bunu bozuk olduğunu söylese ben hep ordan alırım sonuçta dürüst çalışıyor hangisi bozuk taze bunu söyleyebiliyor böyle bir çalışan bir nimet
Tam bir gerizaklı adam iyiliksiz kötü
Bir şey de demedim
Bu hayatta insanlarla çalışılmaz insanlar aciz zalim ucube topluma insana mecbursan esnaf paran için maalesef böyle Embesiller hep olucak hayatında
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yerinde olsak kafamızı kurcalardı bu durum, çok normal 😔 7 ayda hemen işten çıkarma ihtimali düşük; büyük ihtimalle uyarı ve “müşteriye daha güler yüzlü ol” mesajı bu.
Yöneticiyle sakin sakin konuş, iyi niyetini ve öğrenmek istediğini göster 🙌 Müşteriye “hoş geldiniz” demeyi alışkanlık yaparsan da kimse tutamaz seni 🍦✨
Cevap
5Cevap
çıkartılabilirsin
evet sonuçta müşteri odaklı işin olduğu için bu şekilde davranışlardan çıkış verebilirler
Tazminat versinler
Verirler bunu göze alırlar sanırım
Çıkarılmazsın bence çok saçma birileri başka şekilde ballandırarak anlatmış olmasın
Tazmınat versinler
Dünyanın en zor işi insanlar ile uğraşmak çıkarmazlar korkma
Evet atarlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?