Hangi derece de bi küfür bu kelime
Müşteriye küfür etmek?
Hangi derece de bi küfür bu kelime
Kadının nüfuzlu biri olup olmadığına bağlı senin işten atılıp atılmaman. Bunun dışında gelirse hoş geldin beş gittin dersin kasadan geçirirsin ürününü poşetini verirsin biter gider düşmanında olsa müşterin sonuçta ses etmeyeceksin geçip gidecek. Var böyle tipler takılmamak lazım çok
Kadının tipi zaten çingene ye benziyordu ama olan oldu an sinirle söylendi sence tekrar sorun olur mu
Müşterilerle sorun yaşamamanı tavsiye ederim özellikle böyle tiplerle uğraştığını geçtim baş ağrısı da cabası olur. Tekrar sorun olmaması için gelirse hoş geldiniz vs dersin ürünlerini geçersin bu kadar basit üstelerse kendi kabahati olur aksi halde seni suçlamaya çalışır bu tipler sorunlu tipler geçiştirip gideceksin
Tamam da ben küfür ettiğim kişiye tekrar nasıl bişey olmamış gibi selam vereyim haklısın
Vermek zorundasın sen çalışansın işin kasada ürünleri geçirmek müşteriye güler yüz göstermek mecbursun buna hizmet sektöründeki herkes mecbur biliyorsun. Ben ünlü bir su firmasında çalışırken müşterilerle çok takıştım bir daha ki serviste hiç bir şey olmamış gibi buyrun suyunuz vs diye geçiştirdiğim çok oldu asansöre binince onunki bununki şununki diye saydırmışlığım çoktur ama ihiyaçtan çalışınca mecbur ses edemiyoruz. şu an için böyle bir durumum yok ama bir zamanlar başımdan geçen şeyler bunlar sen de idare edeceksin el mahkum ne yapalım
Başıma ilk defa böyle bir şey geldiği için bilemedim bu durumdan sonra da nasıl davranılır konu keşke hiç buralara gelmeseydi
Hiç bir şey yokmuş gibi Güleryüz olmakta koyar biraz ama yapacak bir şey yok
İşten atılsan n'olur lan, 20 bin dolar maaş mı alıyorsun müptezel? Aldığın asgari ücret, bugün o marketten çıkarsın yarın başka markete girersin, neyini dert ettin bunun
Yok önemli benim kovulmamam gerekiyor
Cevap
5Cevap
Aslında sabırlı ve iradene sahip çıkman gerekiyor , her gün böylesine denk geliyorum ama yapacak bir şey yok.
Evet haklısın fakat o an sakin kalamayıp sinirle olan birşeydi
hangi firma benim de migrosta başıma böyle şeyler gelirdi müşterisi genelde sonradan görmedir ve migros asla çalışanının arkasında durmuyor malasef
Ceza alırsın, çünkü düşmanlığın mı var gibi kelimeler suç değil ama küfür etmissin bu suç sayılır.
şikayet ederse, inkar ve iftira diyeceksin. ama işyerinin tutumu önemli🤷♂️çünkü kural vardır ya, müşteri daima haklıdır 🤷♂️
ahahaaa, alınmaz
Evet maalesef
Büyük ihtimal ile evet ama aderse
Kameralar yok mu
Var ama kolay değil onları izlemek büyük izin gerekiyor memurlardan
Ozaman olaya şahitlik eden var mı oma sorulur
Ne sorulur onun bana söyledikleri mi yoksa benim ona … dediğim mi
Her ikisi de ama sen olayı bir gün sonraya taşıman hata aynı gün yapsan belki karşılıklı sataşma ağız dalaşı derlerdi
Bi gün sonraya taşımamın sebebi iş arkadaşlarımın arkamda durması ve neden cevap vermedin demesiydi
Gaz verdi sana
Olmaz arkadaşın arkanda durursa
Biraz öyle oldu
Salla bişi olmaz
Sağol yorumun için
Yardımımız olduysa ne mutlu
Cevabi yapistirmaliydin sizde laf bitmez diye biliyorum 😂
İnsanlar akıl saglıgını iyice kaybetmis yazık
Kime yazık?
Sana o sekilde kaba davranan kisinin akıl sağlıgı yok diyorum
Evet o an sinirle bunlar oldu ve pişmanım küfür etmeseydim keşke
Haklıyken haksız duruma dusmussun