Müşteri ile tartışma sizce haksızmiyim?

Merhabalar arkadaşlar benim bir işletmem var fakat ben bu işletmem de çamaşır eşarp yazma da değişim yapmıyorm ve müşterim almadan önce bunu başta söylüyorum ürün değişim sürem ise 3 gün çamaşır değişimi yapmadığım için müşteri benimle tartışmaya giriyor ve karakterine kadar laf söylüyor sinirlenince tepki veriyorum illa daha sonra anneler günü için ceket alındı 3 gün içinde değişim yaparım dedim ve geldi değişim kabul ettim fakat tekrar değiştirmeden gitti aradan 25 gün geçti tekrar değişime geldi kabul etmediğimi söyledin ısrarla kabul ettirmeye çalıştı ve ben yasa gereği olarak düşünsek bile 14 günü geçmiş alamam dedim torunu ise işyerimi küçümseyerek zaten kayda değer şikayet edilecek yer değil demesi üzerine sinirlenip sen benim iş yerimi küçümseyemezsn dedm teyzecem çok ısrar edersen paranı verir ürünü çöpe atar ve buda sana helal olmaz dedim daha sonra beni tahrik etmeye başladılar inşallah kan kusarsn felan seni kim esnaf yaptı Vs bende sizemi soracaktim dedim beni paranızla satın almadnz dedm bu tür 3 4 kez tartışmam oldu çamaşır değişimi yapmadığım için söylememe rağmen ki daha almamıştı çamaşırı eve götürüp deneyecekmis kabul etmedim şimdi asıl sorum şu bu şekilde tartışmaya girince illa dışarı duyuyor ya da gidip anlatıyorlar müşteri kaybı yasamaktanda korkuyorum ama kurallarım olmazsa burasnin ne önemi var yardım edin

Müşteri ile tartışma sizce haksızmiyim?