Sizce müşteri haklı mı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben 20 yaşında bir erkeğim ben şu an 6 aydır bir akaryakıt istasyonunun marketinde çalışıyorum şimdi bizim buraya haftada 1 bir grup sofi geliyor yani imamlar her hafta gelip araçlarına 3500-4000 TL arasında yakıt doldurup aracın deposunu fullüyorlar neyse bu imam gurubu kaç aydır buraya yakıt almaya geliyorlar içlerinden biri geçen gün yakıt aldıktan sonra markete çekim yapmaya geldi ve bana namaz kılıyor musun diye sordu bende namaz kılmadığım için hayır namaz kılmıyorum dedim bana neden dedi bir şey demedim ama namaz kılmamamın sebebi namaz kılma isteğim yok ve namaz konusunda iradeli değilim daha önce Bi 6-7 ay düzenli olarak namaz kıldım ama sonra sıkıldım ve gün geçtikçe namaz kılma isteğim yok oldu sonra yavaş yavaş namaz kılmayı bıraktım neyse bu adam geçen hafta bana namaz kılmaya başla bak haftaya yine geleceğim ama eğer namaz kılmaya başlamamışsan ben bir daha buraya gelmem giderim başka yerden yakıt alırım sizde müşteri kaybedersiniz dedi ve o adam bugün yarım saat önce yine gelip yakıt aldı ama gelir gelmez ilk başta bana namaza başladın mı dedi bende hayır başlamadım dedim bana neden namaza başlamadın ben sana söyleyeli 10 gün oldu diye söylendi sonra adam aracına 3500 TL lik yakıt aldı sonra markete geldi ödeme yapmak için bana kartını verdi buradan 3000 TL çek 500 TL yi sen ne zaman namaz kılmaya başlarsan o zaman gelip ödeyeceğim dedi ama ben abi olmaz sonra açığımız çıkıyor bizden kesiyorlar dedim ve adamdan 3500 TL çektim. Sizce bu müşteri haklı mıydı?

Sizce müşteri haklı mı?