Sizce müşteri küsüp gitmekte haklı mı?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben bir akaryakıt istasyonunun marketinde çalışıyorum az önce 1 erkek müşteri markete geldi içeri girerken bana kolay gelsin ben arabamı yıkıyacağım da 2 tane köpük için 2 tane de su için toplam 4 tane yıkama jetonu alabilir miyim dedi ama ben vermedim çünkü bizim yıkama jetonlarımız çok azaldı geçen gün 100 jeton almıştık şu an 10 tane kaldı elimizde çünkü bazı müşteriler fazla alıyorlar ama 1-2 tane kullanıp kalan jetonları götürüp başka yerlerde kullanıyorlar bu yüzden patron bundan sonra gelen müşterilere 2 taneden fazla jeton vermeyin eğer lazımsa söyleyin tekrar gelip alsınlar dedi bende bu durumu müşteriye anlattım ama müşteri bozuldu sonra müşteriye eğer lazımsa aracınızı yıkadıktan sonra gelin size 2 Tane daha jeton verebilirim dedim sonra müşteri bozuldu ve bana patron nerede onunla görüşebilir miyim dedi bende saat geç oldu patron bu saatlerde burada olmuyor dedim sonra tamam kalsın almıyorum bir daha da buraya gelmiyorum diyip çıktı gitti. Sizce müşteri küsüp gitmekte haklı mı?

Sizce müşteri küsüp gitmekte haklı mı?