Üniversite mezunları işsiz. Markette bile iş bulamiyorlar. Bunun yerine neden gençler
- ikramlik pasta börek kurabiyede uzmanlaşıp, sipariş usulü özel günler için catering hizmeti vermiyorlar?
- Neden kapidan alip kapiya teslim parça başı ütü hizmeti
- kuaförlük, manikür pedikür, kaş bıyık
- Düğün nişan doğum vb organizasyon
- özel gün fotoğrafcılığı
- Evlere temizlik hizmeti ve organizasyonu
- Binalara merdiven ve asansör temizliği
- Çocuk bakımı
-Yaşlı bakımı
-Köpek bakımı
- Teknede kadın kaptan hizmeti, kadınlara özel yüzme turları, kadınlara özel balik tutma turları
-Kadinlara özel kafe, gece klübü vs
Vs gibi hizmetler vermeyi düşünmüyorlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Emin ol herkes düşünüyor ama onlar için de para gerekiyor. Özellikle ev geçindiren çok genç var ve ekonomik durumlar dolayisiyla sabit iste calisip maas gelmeden parasi biten çok var. Markette sabahtan akşama çalışan biri böyle el becerisi veya herhangi bir girişimde bulunması o kadar da kolay değil. Ama imkansız da değil. İstemek yetmiyor çok istemek gerekiyor..
O yüzden uni okuyup garanti etmek istiyorlar mesleği
Saydıklarınız arasında hangi sektörde açık olduğuna inanıyorsunuz? Misal hayatınızda kaç kere manikür sırası beklediniz? 😌 Böyle işler için az buçuk sermaye gerekir ve o sektörde bir boşluk olması gerekir.
Her hafta manukür sırası bekliyorum
Böyle bir eksiklik olduğunu şu an duyuyorum. Millet evinde kesiyor genellikle ama siz öyle diyorsanız doğrudur, demek yoğun bir semtte, az kuaför bulunan bir çevredesiniz.
İstanbul şişli, nişantaşina yakin. En çok da teyzeler geliyo, kaş biyik aldirip, ayak topuklarini törpületip, el ayak tırnak etlerini kestirip törpületiyorlar, saç diplerini boyatip fön çektiriyorlar
Sonuçta bir arz var ve talep var, birbirini karşılıyor. Ben olsam krematoryum açardım mesela, talep çok ama hiçbir yerde yok hatta ülkemizde hiç yok.
O ne?
Ölü yakma fırını. Memlekette var mültecisiyle 100 milyon insan, kimsenin vasiyeti dikkate alınmıyor herkes İslami usüllere göre defnediliyor. Bende agnostiğim ve yakılmak istiyorum, dikkate alan yok. İnovasyon budur, ihriyaç ve o ihtiyaç için arz etmek mühim yani. Yapılacaksa bu şekilde olmayan bir şey olmalı, bıyığı her yerde her şekilde aldırırsın ama lahmacun fırınında kendini yaktıramazsın.
😂😂😂 ayda bu şehirde kaç kişi kendini yaktirmak isteyip yer bulamiyordur acaba? 🤣
Oysa kaşını biyiğini 2 haftada bir tüm kadınlar aldırıyor. Sen bu kafayla batarsin
Fırını 50 liraya çalıştırmıyorsun bıyık gibi, nereden bileceksin acaba memlekette kaç kişinin yakılmak istediğini? Türkiye'de tek olmaktan bahsediyorum, sana uzak şeyler bunlar anlaşıldı.
kültürel bir şey. ben mesela girişimciyim, indie tech şirketim var. aileler bile oku memur ol diyor, ayrıca üniversiteye gidenler işsizliği ertelemek için gidiyor. bir de liseye kadar köle zihniyle yetişiyorlsr