Psikolojim bozuk ders çalışamıyorum yardım edin?

9. sınıfta hiçbişey umrunda olmayan,10. sınıfta dersten başını kaldırmayıp birinci olan, sonra aşık olup derece sınıfında onun acısını çeken ertesi yıl kötü sınıfa geri düşen kötü sınıfa düştüğü için okulu dersleri önemsemeyen ve hiç çalışmadan Sakarya İktisat kazandım. Babamın görevi nedeni ile oradan oraya sürekli okul arkadaş değiştirdim. Ve gerçekten bu benim arkadaşım dediğim kimse olmadı. Herkes yapmacık geliyor. Sakarya iktisatı gururuma yediremeyip okulu yarıda bıraktım onun hırsı ile bir haftada türkçe netimi 20 den 35 üzerine çıkardım diğer haftalarda herkes puanın düşecek dedi motivasyonum bozuldu. Sevgilimden destek istedim hukuk okumanı istemiyorum dedi ben okudum bir evlilikte iki tane hukukçu olmaz yanıma gel ama hangi bölüm olursa olsun dedi ve onun bulunduğu ildeki puanlar yüksek. Benimde geçen seneki puanım yüzünden hukuk hayallerim suya düştü. Ve hâlâ hukuk istiyorum bunu söylemeye yüzüm yok sizden yardım istedim. 20 gün kaldı puanım düşecek sizce devlette hukuk kazanırmıyım
Psikolojim bozuk ders çalışamıyorum yardım edin?