Güncellemeler
9 ay
Yahu sizler ne biçim insanlarsınız, sizler muhasebeci ya da herhangi bir beyaz yakada çalışırken tuvalet temizleyip çay mı veriyorsunuz şirket de. İşçilerin yanında olmanız gerekirken kalkmış bana olmayan aklınız ile az mütevazı ol, nolmuş sanki yap işte gibi yorum yapan kibir abidesi kalitesiz ucuz insanlara söylüyorum bunu. Sizler bu memleketin başına gelmiş en korkunç türlersiniz, sizin yerinize gazzede ki masumlar nefes alsın dilerim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uzak dur ondan
Zaten uzak duruyorum, çay içme bölümünde ben çay alırken karşılaştık. Durduk yere kendisi söyledi bana yine.
Ya hep alttan alcaksın, ya da umursamaz olcaksın tamamen. Başka işim var şu an, başkası ilgilenebilir mi falan de yani.
oooo yine müdür vurur kaçarlar
Bence kıskanmış seni köpek
Benimde öyle olmustu bana en son açıldı
Açıldı derken, ben kendisi ile bir bağlantım normalde yok finans kısmında kendisi. Fakat bu yaptığı şey beni çok rahatsız etti. Kasten bana iş buyuruyor alakam olmayan iş. Banane yazıcıdan filan, şuraları diyor toplasınlar toplantı odasını, misafir gelecek diyor. Söyle temizlikçiye toplasınlar.
Benden hoşlandığını söyledi
Çalışma ya.
Mütevazi ol biraz
biz napıyoruz patavatsız mı oluyoruz. Görevim olmadığı halde kibarca hayvan gibi söylediği halde kırmadım kahvelerini verdim. Bana byle ezici gibi kibirle zorbalık yapan o değilde ben mi mütevazı olayım. Milletin bokunu temizlemeye siz alışmış ayakçı ve kölelik yapmaya gönüllü olabilirsiniz. Benim işim değil çaycılık. Bana teşekkür etmek yerine bana sunuma çalış diyemez ben aşçı değilim ya da çaycılıkda yapmıycam. Alışmışsınız milletin gö... tüne kazık çakmaya kaybol.
Ozaman o işi bırakıp git ya bu deveyi gutcen ya da bu diyardan gitcen 😂
Bende zaten meraklı değilim görevim olmayan işi yapmaya, nezaketen kahve verdim kadın teşekkür etmek yerine sanki çaycılık kariyeri yapacakmışım gibi sunum çalış diye aşağılıyor. ben bu deveyi gütmeye meraklı olan tuvalet yıkayan muhasebeci ya da beyaz yakalardan değilim. Herkesin bir görevi var ve o maaşa anlaşıyorsun. Siz yıkar mısınız tuvalet ya da çay verir misiniz. ya da yaptın tamam seni böyle aşağılar gibi emir verse ezse naparsın deveyi güder misin. iş bakıyorum zaten