Sekreter olarak çalıştığım şirketin finans müdürü kadın galiba kafayı bana taktı ne yapmalıyım?

İş bulma sıkıntısından dolayı kendi branşlarımın altında bir iş bulunca sözde kurumsal bir şirket de işe başladım geçim şartları yüzünden. 5 aydır burdayım, bu kişi ile bir muhattaplığım iş bağlantım yok, kendisi üst katta olduğu için muhasebeden sorumlu sadece fakat evli patronun sağ kolu bla bla olduğu için büyük bir ihtimalle şirket de herkes ondan çekinir. Kadın ilk aylarda karşılaştığımızda sakin kendi halinde bir kadın gibiydi fakat şirketin çaycıları bir gün diğer şirkete gönderildiği için acil bir iş için kadın beni odasına çağırdı misafirler gelecek bizimle sen ilgileneceksin kahve çay dı filan dedi, saygımı bozmadan görevim olmadığı halde tamam... hanım dedim. Ve misafirlere gayet iyi servis yaptım temiz şekilde. Kadın sonra denk geldiğimizde beni bozmuştu canım sunum konusunda kendini geliştirmen lazım bunun üstüne biraz çalış dedi resmen ve çok kötü bozuldum ama çaktırmadım peki... hanım dedim. Çaycı ablalar geldiğinde bana biz farklı bir şey yapmıyoruz aynısını yapıyoruz o bilerek yapmış senin sabrını denemiş dediler. Şimdi çay içme bölümünde karşılaştık yine bana insan kaynakları sana söyledimi bugün misafir gelecek dedi tamam dedim. Yönlendireceğim için toplantı salonuna, şu toplantı odasına çekidüzen versinler dedi aynı zamanda üstümü süzdü elbisemi filan. Yazıcıyı alsınlar dedi. Anlam veremiyorum ne yapacağım bilmiyorum çok iletişim kurmuyoruz ona bağlı çalışmadığım için ama kadın beni çalıştığım işten şirket den soğuttu. Bu durumu nasıl idare edip ne yapmalıyım. İş bakıyorum ama gerçekten neden bu kadar zalim ve kötü insanlar. Evlenmek üzereyim ve ayakta kalmaya çalışıp alın teri ile çalışan bir kadınım kendi halinde.

Güncellemeler
9 ay
Yahu sizler ne biçim insanlarsınız, sizler muhasebeci ya da herhangi bir beyaz yakada çalışırken tuvalet temizleyip çay mı veriyorsunuz şirket de. İşçilerin yanında olmanız gerekirken kalkmış bana olmayan aklınız ile az mütevazı ol, nolmuş sanki yap işte gibi yorum yapan kibir abidesi kalitesiz ucuz insanlara söylüyorum bunu. Sizler bu memleketin başına gelmiş en korkunç türlersiniz, sizin yerinize gazzede ki masumlar nefes alsın dilerim.
Sekreter olarak çalıştığım şirketin finans müdürü kadın galiba kafayı bana taktı ne yapmalıyım?