İşimden olmak istemiyorum. Ön muhasebe olarak işe başladım müdür benden çay kahve istiyor ama müdür benden sorumlu değil

ön muhasebe olarak işe başladım 2 katlı bir işyerinin 2.katının ofisinde çalışıyorum.3 ortaklı firma ve alt katta elemanlardan sorumlu müdür var.ve müdür benden çay kahve istiyor yemek yiyorlar yedikleri yeri de pis bırakıyorlar yani benim temizlemem için bırakıyorlar.bende yeni girdim bunu kavga etmeden çözmek istiyorum.ve adamdan iğreniyorum adeta.ama benim ordaki işim ön muhasebeye bakmak ve gelen telefonlara bakıyorum haliyle.firma sahipleri bile o akdar arsız davranmazken bu adama bir cevap vermek istiyorum bir cümleyle öfkeyle kalkarsam da çıkar giderim işimden olmadan bunu çözmeliyim ama nasıl.bana yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
ya arkdaşlar bugün müdür benden kahve istedi.hem kendisi hemde personeli için.benimde çok işim vardı şuan değil ama belki 10 dk sonra getirebilirim dedim.bana demesinmi en iisi siz hiç getirmeyin diye.bende bayılıyordum sanki. ne kendini bilmez insanlar var.illaki tırnaklarımımı çıkarmam gerekiyor.misafirmi var dedim cevap vermeyince anladım tabi misafir yok kendileri için istiyor.hemen ardından yanındaki personelden biri geldi güya bir evrak istiyor.ve beni şikayet etmiş olmalıki firma sahiple
Güncellemeler
+1 yıl
firma sahipleri akşam çaydanlıkla çıkageldi bizdeki su ısıtıcıyıda aşağıya verin dediler.bu bir tesadüf değildir heralde değilmi ama.nefret ediyorum o adamdan yaa.ne haddini bilmez ne kendini bilmez birisi hiçmi huzurla çalışamayacakmıyım ben ya.bıktım artık bu kendini bilmezlerle mücadele etmekten
İşimden olmak istemiyorum. Ön muhasebe olarak işe başladım müdür benden çay kahve istiyor ama müdür benden sorumlu değil