İş ortamımdakilere iyi yaklaştım saf zannetiler ve küçümsediler. Onlar gibi ego kassam bu sefer samimi olamayız napıcam?

Önceliklee soru umarım anlayan kitleye düşer 🙏 Zekiyim demek ego kasmak değildirrr arkadaşlar😊 Ben Türkiye’nin iyi bi fen lisesinden mezunum (481p) ama tıp , diş vs istemiyordum sınavada hiç hazırlanamadım ve hemşirelik kazandım. Yazdım okudum bitti şimdi çalışıyorum. Ama bölümün başından beri kendimi ortamda hep daha zeki hissettim. O önceki arkadaşlıklarım gibi frekans bir türlü turmuuordu. Yalnız hissediyordum. İşe başladım. Kimseyi ağğağılamadım terslemedim hep yapıcı oldum iyi davrandım beni saf zannediyorlar küçümsüyorlar. Bağ da kuramıyorum. Bir türlü. Kafa yapımız farklı. Kan almada çalışıyorum. Ve çoğu laborant iç ortamımdakilerin onlar bana böyle tepeden yaklaşmaya çalışıyor ben aynısını yapsam kırarım kalplerini biliyorum. Hiç samimi olamayız. Napıcam benn böyle nasıl yaşayacam. İyi yaklaşınca saf ve güçsüz görüyorlar gerçek tarafımı göstersem kaldırmazlar. yok mu bi orta yolu. Napmalıyım?

İş ortamımdakilere iyi yaklaştım saf zannetiler ve küçümsediler. Onlar gibi ego kassam bu sefer samimi olamayız napıcam?