Eğitim & Kariyer Çalışan kadınların gözleri dönmüş. Çocuğu bakıcıya vermek umurlarında bile değil. Sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çalışan kadınların gözleri dönmüş. Çocuğu bakıcıya vermek umurlarında bile değil. Sizce? Çalışan kadınların gözleri dönmüş. Çocuğu bakıcıya vermek umurlarında bile değil. Sizce? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seigneurrrrterraces Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Vericez kardeş bakıcıya varsa başka sorun alıyım 0 7 Yorumla Soran 9 ay O çocuk sen olsan ne hissederdin? Yorumla seigneurrrrterraces 9 ay Valla o çocuktum zaten. Misler gibi büyüdüm çok da mutluydum çocukluğumda Yorumla Soran 9 ay Ne iş yapıyorlardı? Yorumla seigneurrrrterraces 9 ay Annem fabrikada çalışıyordu babam da şofördü. O dönem iyi kazandıklarından evde durmak istememiş annem, üst komşumuz bakıcılık yapardı o baktı yıllarca bana. İyi ki çalışmışlar diyorum hâlâ, para gökten yağmıyor Yorumla Soran 9 ay Bakıcın iyi de ondan başkaları öyle değil Yorumla seigneurrrrterraces 9 ay Biz de hiç tanımadığımiz kadının kucağına atmayiz herhalde çocuğumuzu Yorumla Soran 9 ay Atan var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vericez kardeş bakıcıya varsa başka sorun alıyım
O çocuk sen olsan ne hissederdin?
Valla o çocuktum zaten. Misler gibi büyüdüm çok da mutluydum çocukluğumda
Ne iş yapıyorlardı?
Annem fabrikada çalışıyordu babam da şofördü. O dönem iyi kazandıklarından evde durmak istememiş annem, üst komşumuz bakıcılık yapardı o baktı yıllarca bana. İyi ki çalışmışlar diyorum hâlâ, para gökten yağmıyor
Bakıcın iyi de ondan başkaları öyle değil
Biz de hiç tanımadığımiz kadının kucağına atmayiz herhalde çocuğumuzu
Atan var