Çalışan ve anne olan kadınlara neden sanki anneliği eksik yapıyorlar gibi hissettiriyorlar. Babalar da aynı anda çalışıyor ve babalık yapıyor, onlara böyle muamele yapılmıyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Çünkü çocuğun büyürken en çok anneye ve sevgisine ihtiyacı var. Annesi çalıştığı için hayata karşı tüm güvenini yitiren, çocukluğunu yaşayamamış pek çok çocuk var.
Ki ben ilk anne olduğu dönemde bile işe gidip çalışan bir annenin dramına şahit oldum. Çocuğunun küçücük yaşta kalbi kırılmasın diye nasıl kuklası olduğuna, onu tekrar annesi olarak kabul etmesi için neler yaptığına ve daha pek çok şeye ๑01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Bi'bot §
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
#SelamGençlik
Bir kadın eğer cidden isterse hem çocuğuna, çocuklarına, hem eşine, hem işine ve kariyerine hem de kendisine ve tutkularına yetmeyi başarır, ben buna kesinlikle inanıyorum. Bu tarz yetersizlik iması yapanlar dar vizyonlular, cahiller üstelik haset ediyorlar, yüz verilmeye lâyık değiller.. #TubaSueda00 Yorumla
Kadınların kendi arasında birbirini çekememezliği bu durum. Onu eleştiren yetersiz gören kişi onun yerinde olmayı çok istiyordur ama olamamıştır onu karalamaya çalışır. Bir nevi kedi uzanamadığı ciğere mundar der olayı.
00 Yorumla
- +1 yıl
Ya kadın çalışmamalı diyen saf saçma sapan insanlar var bunlar yüzünden bu yafta var bence inan kadın güçlü olmalı güçlü olmak için öğrenmeli çalışmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7Cevap
yetersiz anne olduklari icin...
istisnasi vardir elbett.. ama cocuklarin buyumesi yemek yemesi kiyafetinin temiz olmasidan ibaret degil!!!
agir piskolojik travmalar yasaniyor ve intihara kadar goturuyor...
benim hayatimdaki en agir travmalarimda annem yanimda oldu...
calisan bir kadin olsaydi yapacagi fazladan harclik vermek olurdu...
insanlarin paraya degil anneye ihtiyaci oluyor...00 Yorumla- +1 yıl
Annenin ilgisi farklı
Annenin merhameti
Ruhsal durumu çocuk gelişimi için çok önemli
Insanın ilk üstadı annesidir..00 Yorumla O kadar yanlış ve igrenc üstü bir düşünceki çalışan anne de neticede çocuğuna daha iyi bir yaşam sağlamak amaçlı çalışıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapanda kadinlar zaten erkekler yapmaz. bu ulkede kadinlarin kendini bir degistirmesi lazim
00 Yorumla - +1 yıl
cocuklar annenin yoklugunu daha cok hissediyor sanirim
00 Yorumla - +1 yıl
Bu zamanda tek maaş çok zor bu konuda kimseye bir şey denemez
00 Yorumla Herşeyden kadınlar sorumluymuş gibi tutuluyor bu kafanın değişmesi lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Annelikle babalık aynı şey değil ki, ayrıca kadın varlık olarak çocuk yetiştirmek için tasarlanmış, erkekden daha iyi yapacağı çok aşikar
10 Yorumla - +1 yıl
çunku kendileri ikisine yetişemeyeceklerini bildikleri için yetişenle uğraşirlar
00 Yorumla - +1 yıl
Zaman ayırmadıklar için
00 Yorumla - m+1 yıl
Türkiye orası her şey yanlış anlaşılmaya müsait
00 Yorumla Evde oturanlar çok yeterli ya
00 Yorumla- +1 yıl
kendi yetersizliklerini kapatmak için..
00 Yorumla - +1 yıl
Yapanı ciddiye almamak lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Yapanlar zavallı
00 Yorumla A*tal oldukları için.
00 YorumlaIlgilenemedigi icin
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kadınlar Günü > Sorular > Çocuğu olan iş kadınlarına neden "yetersiz anne" iması yapılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi