Sizce? nedersiniz?

merebalar ben 1. erzurum teknik üni versitesinen elektirik eloktronik mühendisliğinden mevzun birisiyim. 2. bilgisayar programcılığı 2 yıllıkta sertifikam var. 3. ingilizce ve almanca dillerini ana dilim gibi konuşuyorum. 4. uzmanlığımı yurt dışında yaptım. 5. stajımıda yurtdışında elektirikle alakalı bir şirkette yaptım. 6. şimdi ise yurt dışında bir üniverside de doktora yapıyorum. 7. şuandada arapca öğreniyorum. 8. ve şuanda yazılım bölümüne çift lisans programına kabul edildim. 9. bazı yazılım kodlama dillerine hakimim. 10. yurt dışı mühendislik diplomam için denkliğim var. 11. ve imza yetkisinede sahibim yani bi projeye ben imza atarsam sorgusuz elektirik kısmı kabul edilir. 12. yurt dışında aldığım onlarca başarı belgesi var. 13. 12. madde türkidede aldığım onlarca başarılarım mevcut. 14. uzun stajımı ıec de yaptım. ve bu bütün herşeyim resmidir yani belgelidir. e devlete girince direk gözükür yani bunları yaparkende hemsini belgelettirdim. ve yazmadığım nice şeyler. sizce roketsan aselsan baykar thy mke gibi yerler beni alırmı ya da itü aü ytü gibi üni mevzununumu seçerler. artık doktoram bitmek üzere bende iş başvuru yapıcam zamanının geldiğini düşünüyorum. bu aradada 2 yıllık tecrübem var hayli hazırda meslekte ve biçok makelem hatta elektronik üsütn yazdığım bir kitabım bile var. sizce cevap verirseniz sevinirim.

Sizce? nedersiniz?