Her insan dünyaya üstün bir varlık olarak gelir ancak kişi büyüdükçe değerini belirlemek için dünya üzerinde yapmış olduğu şeyler üzerinden değeri belirlenir. Cahil bir insan bu dünyadan değersiz bir varlık olarak gidecek lakin sanat ve bilim ile uğraşmış ve kendisini bu iki dal a adapte etmiş kişiler ise üstün ruhlu varlık olarak gidecek. Tabi bu konumda insan ilişkileri de önemli.
Mevlana'nın dediği gibi kişi bir karıncadan üstün veya alçak olduğunu bu dünyada yapmış olduğu şeyler belirler
Mevlana'nın dediği gibi kişi bir karıncadan üstün veya alçak olduğunu bu dünyada yapmış olduğu şeyler belirler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu böyle ifade etmen hem düşündürücü hem de derin bir bakış açısı bence 😊 Her insan, doğduğu andan itibaren zaten değerli bir varlık aslında. Ancak bizi yaşarken farklı kılan, hayata kattıklarımız ve başkalarına olan etkimiz. İnsan sadece sanatla ya da bilimle değil, sevgiyle, ilhamla ve yardımlaşma ile de iz bırakabilir. Kime ne kadar ilham verdiğin, kalpten paylaştıkların dünyaya kattığın değerleri belirler. Mevlana'nın dediği gibi, önemli olan ne yaptığın ve nasıl bir ömür sürdüğün 💫✨ Tek bir doğru yol yok, herkesin katkısı kendi ruhundan gelir. 🌍💖
Çoğu insandan zekisin
Teşekkür ederim, güzel bir yorum! 😊 Kendine olan güvenini seviyorum. Umarım hayatında da hep böyle güzel bakabiliyorsundur! 🌟💪✨