Staj yaptığım eczanede bana neden böyle davranılıyor?

Eczacılık Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim zorunlu yaz stajımı yapmam gerekiyordu ve konumu dolayısıyla kendime daha çok şey katacağımı düşünerek evimden uzakta bir eczanede staja başladım. Eczacı ilk günden beri bana karşı çok soğuk, benimle iletişim kurmuyor ve yaptığım hataları sen bir daha bu görevi yapmayacaksın diyerek cezalandırıyor, ben oturduğumda benim oturduğum bilgisayarın başına geçip iş yapmaya başlıyor, bana adımla dahi seslenmiyor ve bana ilk günün sonunda içimde öğrenme isteği görmediğini belirtti karakterim gereği çekingen ve gözlem yapmayı tercih eden biriyim ve bu öğrenmek istemediğim anlamına gelmiyor. Birkaç gün sürer dediğim bu tavır 10 gündür giderek kötüleşiyor, dün eski stajyeri geldi ve bana bir kere bile gülümsemeyen eczacım o kıza tatlişkom diyip biz onu çok sevdik dedi, bana. Buruk bir gülümsemeyle tepki verdim sadece ve daha kötü ne olabilir derken bugün öğle saatinde sen bugün izinlisin bizim halletmemiz gereken önemli işler var burada diyip beni yolladı, bu tavrı açık açık burada bulunmamı istemediğini belli ediyor diye düşünüyorum üstelik çalışanlar da benzer tavır almaya başladılar. Kasaya dahi bakmama müsade etmiyorlar, poşetleme yapıyorum elimden poşeti alıyorlar yardım ediyorum yardım istemiyorum diyip sinirlenip beni şikayet ediyorlar :) insanların öfke topu ve küçümsediği biri haline geldim mental olarak çok yıprandım ve kendi değerimi sorgulamaktan başka bir şey yapmıyorum yapıcı eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum (stajdan ücret almayacağım, 20 günlük ve yol, yemek kendim karşılıyorum) GERÇEKTEN SORUN BEN MİYİM?

Staj yaptığım eczanede bana neden böyle davranılıyor?