Müdürü bir üstüme şikayet etmeli miyim?

Arkadaşlar aslında geçimli biriyim müdürümüz de geçimli biri sadece mesai saatlerinde özel işlerine gitmek için erken çıkıyor ya da yarım gün kafasına göre takılıyor gelmiyor. Ve müdürlük pozisyonunda böyle esnek saatler durumu yok aslında. Mağaza sorumlusu yani altının altı yok o ve biz çalışanlar var. Neyse sürekli mağazaya bir tanıdığı geliyor bir akrabası geliyor ne bileyim sadece ikimizken mağazada son 1 saat kala spora yetisecegim gitsem olur mu diye soru ile karışık emri vaki yapıyor ve mağaza kapanışında tek kalınca tuvalete falan gitmek de sorun oluyor neyse.

Demem o ki bu müdürün davranislari bana batıyor genel olarak huyu güzel ama iş yerini kendi evi gibi kullanması misafir ağırlaması iş yerinden dandik sebeplerle erken çıkması veya geç gelmesi gibi durumlar bana ters geliyor. Hep kendimi onun yerine koydum müdür olsam da mesai saatlerinden kacmazdim dedim kendi kendime ben ise geç kalsam istemeyerek ya da bir isim olduğu için erken çıkmak durumunda kalsam mutlaka o saati başka bir gün dolduruyorum ama bunda o da yok

Müdürü bir üstüme şikayet etmeli miyim?