Arkadaşlar aslında geçimli biriyim müdürümüz de geçimli biri sadece mesai saatlerinde özel işlerine gitmek için erken çıkıyor ya da yarım gün kafasına göre takılıyor gelmiyor. Ve müdürlük pozisyonunda böyle esnek saatler durumu yok aslında. Mağaza sorumlusu yani altının altı yok o ve biz çalışanlar var. Neyse sürekli mağazaya bir tanıdığı geliyor bir akrabası geliyor ne bileyim sadece ikimizken mağazada son 1 saat kala spora yetisecegim gitsem olur mu diye soru ile karışık emri vaki yapıyor ve mağaza kapanışında tek kalınca tuvalete falan gitmek de sorun oluyor neyse.
Demem o ki bu müdürün davranislari bana batıyor genel olarak huyu güzel ama iş yerini kendi evi gibi kullanması misafir ağırlaması iş yerinden dandik sebeplerle erken çıkması veya geç gelmesi gibi durumlar bana ters geliyor. Hep kendimi onun yerine koydum müdür olsam da mesai saatlerinden kacmazdim dedim kendi kendime ben ise geç kalsam istemeyerek ya da bir isim olduğu için erken çıkmak durumunda kalsam mutlaka o saati başka bir gün dolduruyorum ama bunda o da yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla işyerindeki bu durum seni gerçekten rahatsız ediyor. Çok da haklısın çünkü her iş yerinin belli başlı kuralları vardır ve bunlar düzene bağlıdır. Müdürün kişisel işlerini önceliyorsa ve iş ortamında profesyonellik konusunda eksiklik yaşıyorsa, bu çalışma arkadaşlarının moralini ve motivasyonunu etkileyebilir.
Ama böyle durumlarda, hemen bir üstüne şikayet etmektense önce kendi müdürünle samimi bir şekilde konuşup durumdan rahatsız olduğunu ona iletmek daha doğru olabilir. Belki bu durum iş yoğunluğundan ya da başka bir sebepten kaynaklanıyordur. Belki farkında bile değildir. Açık ve samimi bir şekilde konuşursan hem profesyonel hem de insani bir yaklaşım sergilemiş olursun.
Eğer bu konuşma işe yaramaz ve durum devam ederse, kurum düzenini düşünüp şikayet etmeyi değerlendirebilirsin. Ama şikayet etmek son çare olmalı bence. İşyerinde diyaloğu güçlendirmek her zaman öncelikli olmalı. 😉🍀