arkadaşlar ben bu sene bölüm seçicem. İlahiyat okumayı istiyorum. Ama belki bu kararım değişir. Sınıf öğretmenliği de okumayı istiyorum. Şöyle bir durum var. İlahiyat sözelden, sınıf öğretmenliği ise eşit ağırlıktan olunuyor. Aslında ilahiyat ea dan olunuyor ama ben boşu boşuna matematik öğrenmek zorunda kalmayayım diyorum. Matematiğim de zaten çok kötü. Kafam karmakarışık. Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Hangisini seçmeliyim? Ve aranızda ilahiyat ya da sınıf öğretmenliği okuyan varmı?
Cevabın nedir?
ilahiyat istiyorsan eşit ağırlığa geç ama ben senin yerinde olsam sayısala geçerim ygsde iyi puan almak istiyorsan sayısala git matematiğin yoksa bile üzülme adım adım matematik kitabını al çöz öğretmenlerindende yardım iste senin için hayırlısı olsun..
00 Yorumla
+1 yılsözel okuycağına okuma. ya da sen bana bakma. matematiğin fena değilse tm. ama hiç yapamıyorsan bijoloji falan direk sözel seç
01 Yorumla
Soran+1 yılbiyoloji kimya fizik ea da yok bu seçmemi dahada zorlaştırıyor :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel Eğitim, Rehberlik bölümleri son atamalarda 50 puanla atandılar. Kpss'den üç beş puan yapan atanıyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- üç beş soru yapan.
Soran+1 yılanlamadım biraz daha açıklarmısın
Cevap sahibi+1 yılEn kolay atanan öğretmenlikler Özel Eğitim Öğretmenliği ve Psikolojik Danışmanlık ve Reheberlik (Pdr) bölümleri. 50 puanla kapattılar. Kpss'ye girip sallasan bile öğretmen oluyorsun.
Soran+1 yılyani ea mı seçmeliyim
Cevap sahibi+1 yılBölümün fazla bir önemi yok. Girdiğin oturumlara göre puanların geliyor. Eşit Ağırlık için matematik lazım, Sözel içinde ezberin iyi olacak. İstediğin oturumdan girip istediğin bölümü seçebilirsin.
Soran+1 yılanladım saol
+1 yılmatematıgın kotuyse hıc bulasma basına ne gelecegını bılmıyorsun.. sozelden devam et..
24 Yorumla
Soran+1 yılbu sefer de ilahiyat seçmezsem ilerde kalıcam öyle
- +1 yıl
neden sadece ıkı tane bolum dusunuyorsun..
Soran+1 yıliki mesleğe de ilgim var ve ilahiyatın ataması çok diyorlar
- +1 yıl
olabılır... ılahıyattan devam etmelısın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Eşit ağırlık seç o zamn
02 Yorumla
Soran+1 yılama ilahiyat da istiyorum
sayısal
00 YorumlaSayısal candır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz