Şu bölümden mezun oldum işsiz kaldım diyenlerin alnını karışlamak gerekmiyor mu?

Denizcilik
Havacılık
Mühendislik
Mimarlık
Veri bilimi
Yapay zeka
Finans
Tasarım
Enerji
Sağlık
Hukuk
...
Devamını siz getirir misiniz? Öğrencilik yıllarını boş durmadan geçiren dil öğrenip staj kovalayan akademik bilgisini daima kendi araştırmalarıyla güçlendirmeye çalışan birinin ben işsiz kaldım elimden tutan olmadı dediğini hiç duymadım abi aşırı tilt oluyorum ya sen körü körüne tercih yap 4 yıl boş boş okula git gel gündemi takip etme kendini geliştirme tabii işsiz kalırsın ne sanıyorsun bu durum dünyanın her yerinde böyle elbette network kurmak bir yere kadar sizi taşır ama o yolu şekillendirip sürdürecek olan yine sizsiniz siz çabalamazsanız hiçbir şey olmaz artık gözünüzü açın ve yeni nesil meslekleri araştırmaya başlayın hala öğretmenlik polislik hemşirelik yazanlar olacak deliriyorum asla bu işleri kucumsemiyorum ama bunlar artık sizi bir yere taşımaz kendi potansiyelinizi neden sabitleyesiniz o kadar kendinizi geliştirebileceğiniz işler varken neden memuriyet üzerine takılı kalasiniz neden önümüzde aziz Sancar gibi bir örnek varken neden evrak kürek işleriyle uğraşasiniz keşfedilmeyi bekleyen o kadar güzel cevherlerimiz var ki
Şu bölümden mezun oldum işsiz kaldım diyenlerin alnını karışlamak gerekmiyor mu?