Sınıf ortamında zorbalığa uğrayan ve sevilmeyen biriyim Ne yapmalıyım?

Üniversite okuyorum. Zorbalık dediğim psikolojik ve sözel oluyor mesela ben WhatsApp grubunda bir şey söyleyince sanki aptalca bir şey söylemişim gibi tepki veriyor birkaç kişi ve diğerleri de beni savunmuyor. Hadi neyse onu görmezden gelebilirim diyelim ama bu derslerimi bile etkiliyor şöyle ki grup ödevi yapmamız gereken derslerde kimseyle grup olamıyorum kimse beni grubuna da almak istemiyor ve sıfır alıyorum bu sene gerçekten öyle bir şey oldu hoca ile konuştum beni ilgilendirmiyor dedi kendiniz yapacaksınız grupları ve hem vize hem finalde hoca ödev istediği için ikisinden de 0 aldım. Ayriyeten psikolojim de bozulduğu için diğer derslere de çok çalışamıyorum bursum kesilmek üzere. Ne yapmalıyım acilen bir yol gösterin lütfen

Güncellemeler
1 yıl
Yatay geçiş yapamam maalesef arkadaşlar notlarım çok düşük Ayrıca bu sene 3 sınıf oluyorum sanırım 3 sınıfta istesek de yatay geçiş yapamıyoruz Bir de yeni bir yere alışmak daha da zor gelecek
Güncellemeler
1 yıl
Ya bir de şöyle kötü bir yanı var hani lisede Ortaokulda falan olsak gidip hocaya falan söyleriz zorbalığa uğradığımızı ama üniversitedeysen kimseye de söyleyemiyorsun bana ne falan derler birine söylersen yani kocaman insanlarız sonuçta. Bazılarının hala ergenlikten çıkmamasının bedelini biz ödüyoruz ne yazık ki
Sınıf ortamında zorbalığa uğrayan ve sevilmeyen biriyim Ne yapmalıyım?