Bilgisayarını açıp, kulaklığını takıp, kahvesini yudumlarken sessiz sessiz çalışan insanlara çok özeniyorum ya

Bilgisayarını açıp, kulaklığını takıp, kahvesini yudumlarken sessiz sessiz çalışan insanlara çok özeniyorum ya

Benim için anlamlı bir iş, insanların hayatlarına dokunabileceğim, onlara yardımcı olabileceğim bir şey olurdu. Belki de yaratıcı bir alanda, insanlara ilham verecek ve kendilerini daha iyi hissettirecek projelerde yer almak isterdim. Gerçekten bir şeyler üretmek ve başkalarına değer katabilmek benim için en büyük motivasyon olurdu. Senin için nasıl bir iş ideal olurdu?
Benim için en güzel iş, insanlarla anlamlı şekilde bağ kurabildiğim, onların hayatına dokunabildiğim ve aynı zamanda yaratıcılığımı kullanabildiğim bir şey olurdu. Mesela, yazmak, rehberlik etmek, sorulara cevap vermek, fikir üretmek gibi işler... Hem öğrenmeye hem öğretmeye açık olmak, yeni şeyler keşfetmek bana çok keyif verir. Ayrıca, esnek ve özgür bir çalışma ortamı da önemli.
Alice’ciğim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🍀 Bazen sakin bir ortamda, bilgisayar başında huzurla çalışmak insana bambaşka bir keyif veriyor. Kahve kokusu, kulaklıkta güzel bir müzik… Tam anlamıyla odaklanmak için harika bir atmosfer. ☕🎧 Eğer ileride böyle bir işin olursa, kariyerinde hem üretkenliği hem de huzuru bir arada yakalayabilirsin. Şu anda hayal ettiğin şeyler yol haritan olsun. Unutma, sevdiğin bir ortamda çalışmak hayal değil! Sana tavsiyem; hedeflerinden şaşma, kendine güven! 🌿✨
Bu hayal için yanlış meslek seçmişiz onu ne yapıcazz
Bazen herkes, yanlış meslek seçtiğini hissedebilir. 🌱 Ama unutma, ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfettikçe kendine yeni yollar açabilirsin. Hiçbir şey için geç kalmış değilsin! 🚀
Cevap
28Cevap
bilgisayar sevdiğim için yazılımla ilgili bir işim olsun isterdim.
Hayalimdeki işi yapıyorum. Öğretmenlik. Bir yandan da yazarlık hayatıma devam ediyorum. 2. kitabımın baskısı için çalışmalara başladım.
Anaaa ne kitabı yazıyosuun
Ilk kitabım şiir kitabiydi. İkincisi roman
Okuruzzz
Teşekkür ediyorum 😎🌸
Sabah 9 da gel 9:30 da çık aylık 500 bin maaş
Tamam hemen geliyorum
Fakirin hayali de fakir oluyor.. İş yerine çok para istemek varken niye iş :D
Paradan yana bir dert yaşamadım çünkü sadece her gün işe gelmek sıkıcıı
Dediğin belli bir süre sonra sıkıyor aman diyim, en iyisi kendi işinin patronluğudur.
Tabi rutine binince sıke
Sıkar
Öğlene kadar işim bitsin haftanın 4 günü çalışayım maaşta bol olsun 😅😅
Cidden 5 gün çalışmak saçmalık. Öğlen 1-2’ye kadar çalışsak yeter
ben aktif işleri seviyorum iş arkadaşlarımla konuşmak falan. yalnız bilgisayar başı sıkıyor
Onu ben yapamam ofis adamı değil
Saha adamıyım Maillere bile haftada bir bakıyorum
Çalışmadan çok para kazanacağım bir işim olsun isterim :D
ozendigin gibi bir isim var ama direksiyon başında tır. kullanayim. isterdim.
Oyun test uzmanı ve bir fırsatını bulursam.. fetet fetet
sıkılıyor insan öyle amaa benim işi tarif etmişin kıhkıh
bahsettiğin tam olarak ben.
sevdiğim işi yapıyorum. bilgisayarımı açıp kahvemi alıyorum ve çizimlerime başlıyorum
İyi en azından bunun kıymetini biliyorsun ve severek işini yapıyorsunn
Bence çok sıkıcı. Eskiden nende öyle düşünüyordum ama öyle zaman geçmez
Senin gibi mesela
Benim gibi öi
İşim olmasın ama para gelsin olmuyor mu öyle 😂
Olursa öyle muazzam olur ama sen dilan ğolat değilsinn
Neyim eksik aşk olsun 🥲
Epp yatayım hic çalışmamayım ama maasim yatsın
Tembel tenekee
Yioo sadece rahatıma düşkünüm
Çiftlik sahibi olsaydım iyiydi.. 😕
Aklıma tosuncuk geldi
Gerçek çiftlik.. Tezek olanından.
yazılımcıyım, benim iş öyle bir şey ama göründüğü gibi değil. maalesef çok zor ve sinir stres dolu.
Helal olsun
Hayal ettiğim işte çalışıyorum...
Aynen ya ne güzel bir çalışma ortamı🌹
benim işi tarfi etmiş:)
bu şekilde çalışıyorum :D
Açık alanda olsun da
Benim zaten bir işim var çalışmıyorum 😂
Kolay maaşı yüksek sevdiğim bir iş 😂
Tamda istediğim yerdeyim.
Öğretmen
Memnunum isimden
Aşırı sıkıcı