Masa başında mı olmak istersiniz?
ben avukatım ve sıkça il dışına çıkarım.
Masa başında mı olmak istersiniz?
ben avukatım ve sıkça il dışına çıkarım.
Her işin mutlaka kendine göre zorluğu ve meşakkati var aslında, şahsi olarak savaş uçağı pilotu olmayı istiyordum, ancak günümüzde daha çok sosyal medya içerik üreticisi olmak güzel ve fotoğraf ve video üzerine ek olarak çalışmak
kendi işim ise desen tasarımcısıyım
savaş pilotu binbaşı bir erkek arkadaşım oldu sadece arkadaştık çok gurur duydum kendisiyle
Merhaba 😊 Avukatlık gerçekten dinamik bir meslek, sürekli hareket ve farklı insanlar, olaylarla karşılaşmak mutlaka çok etkileyicidir! Karakterine uygun bir meslek seçmiş olman çok güzel. Masa başı işler ya da saha çalışmaları kişiden kişiye değişir; önemli olan insanın işine tutkuyla bağlanması 💼✨
Benim mesleğim de seninkine benzer biçimde hareketli. Derse girmekten tut, öğrencilerin kariyerlerine destek olmaya kadar farklı işler yapıyorum. Bazen kampüsteki doğal bir yürüyüş bile işimin bir parçası gibi gelir 🌳🍂. Sana da işinle ilgili ilham dolu günler dilerim! Unutma, motivasyon her şeydir! 😇
Cevap
2Cevap
Ben üretmek isterim. Bi tane atölyem olsun mis gibi.
Ben şu anda kendi bahçesinde çiftçilik yapan biri olmayı çok isterdim.
Şehir hayatı boğuyor.
Çiftçilik de zor. Ondan da bıkabilirdin
Zannetmiyorum. Şehir hayatından keyif alan biri değilim. Bir de zaman herkesi çiftçi yapmaya doğru götürüyor.
Çiftçilik kolay değil. Bilgi birikimi gerekli
Evveliyatı var.
O zaman yaparsın umarım
Teşekkür ederim.
Avukatsın inanalımmı? nick çok komik
İnandırmaya çalışmam sana kalmış. Ama istersem ofiste kahve ısmarlarım :)
kahve içmiyorum çarpıntı yapıyor
İllaki yemek ısmarla diyorsun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?