Sevgili KScanlar merhaba, bir çok kişi yanlış yönlendirme/ yönlendirilememe gibi nedenlerle mutlu olmadığı işlerde çalışıyor. Peki sen hayal ettiğin işi mi yapıyorsun? Nasıl bir işin olsun istersin? Çocuklar ailelerin istediği işleri mi yapmalı?
hiçbir ebeveyn çocuğu için kendini geliştirmek istediği pozisyonda geleceğe hazırlamıyor ki. dar kalıplardan bir türlü çıkamadık. ben hiç ressam ya da biyolog olmak isteyen çocuk duymadım. hep bir öğretmen, doktor, avukat zehirlenmesi yaşıyorlar. e buna mütabık olarakta o alana ilgileri olmadığını farkedemiyorlar bile
Mutlu olduğum işi yapmıyorum. Ben ticaret adamıyım, her gün yeni insanlar tanımayı, emir almamayı, her işi kendim yapmayı, arkama bakmamayı seviyorum. İşten kaçan birisi değilim ama iş yerinde ki bazı karaktersiz insanlar beni işten soğutuyor. Mevcut işimde de her gün yeni insanlar tanıyorum görüyorum ama hepsinin yüzünden düşen bin parça. Tabi hasta ve nispeten ölüm döşeğinde olan kişinin ve yakınlarının gülmesini bekleyemeyiz.
Ben daha çok böyle şehirler arası yollarda ki ormanlık alanda yolun kenarında yemek yapıp satan insanlar gibi olmak istiyorum.
Hep masa başı isim olsun ve aklımı kullanmam gereken başarımin değeri bilinsin istedim. bir miktar oldu gibi otel muhasebesi tuttum personel maaşları ile ilgilendim sorumluluk çoktu ama seviyordum odam vardı. Aldığım para orta seviye bir paraydı evlilik sebebiyle ayrıldım
Kendi fikirlerimi sunabileceğim, çalışma arkadaşlarımın da benimle aynı hedefte olduğu ve sıkıldığımı düşündüğümde ufaktan kafamı dağıtmak için uzaklaşabileceğim Maks 8 saat çalışabileceğim, hafta sonları izinli olacağım bir iş :)
İşe gitmek var, işe gitmek için koşmak/heyecanlı olmak var. Şu an 12 saat çalışıyorum ve beyin yenilenmiyor yaptığım aldığım paradan da zevk alamıyorum.
Daha önce satış temsilciliği, yönetici vasfında ekip lideri olarak çalıştım. Son beş yıldır uzun yol şöförlüğü yapıyorum. keşke yıllar önce başlasaymışım dediğim bir mesleğim var. Hem yaşıyor hem geziyor hem çalışıyorum. Hayattan daha ne istenir ki...
Türkiye'de iş standartları günlük 15 saat geriye kalan saatlerde zaten uyuyorsun 0 Sosyal hayat hele Özel sektör zaten burnundan getiriyor devlet memuru olmak hak getire Çok zor Bilmiyorum ya iş düzenlenmesine büyük bir çağ açmaları gerekiyor diye düşünüyorum.
kimse yaptığım işe karışmasın kendimi kanıtlamış olduğum için kafamda gardiyan gibi laf yapıp beni bunaltan kişiler olmasın hakkım olanı versin zam istememe gerek bırakmasın iş saatleri düzenli olsun dedikodu vb ortamları olmayan adam akıllı bir iş olsun isterdim ama gel görki üniversite öğrencisiyiz diye adamlar işe almıyorlar 3 ay ne b. k yesek diye düşünüyoruz
Bir masaya hapsolmamak şu an ki insanların ve halkın kafasında ki toplumun okul bitirip masa başı iş sahibi olma deneyimi Aslında masaya hapsolmak tam tersi kendi işinizi kurup özgür olmalısınız 25 yıl okuyup bı meslek sahibi olacağınız zamana kadar aileniz harcadığı parayı size yatırıp prim yapsa emekli olursunuz emin olun
Daima hayalimin peşinden gittim. Kafamda soru oluşunca cevaplar için sektörde çalıştım Medya dünyası sanat camiası bir yana en alt kesimle çalıştım. Kuaför dj satranç antrenörü hamburgerci pompacı vs
Babam mali müsavir ofisi var. Abim subay digeri 0 ve 2 el araç satış isi yapıyor hep asker olmayı istemisimdir ama zorunlu muhasebeci oldum. Baba meslegi ofisimi kapatalim v. s iste bla bla
En İyi Cevaplar