Eğitim & Kariyer Hangi mesleğe sahip olmak isterdiniz? Aqualand Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Diğerleri ise aşağıda belirtin lütfen Tıp alanında birşeyler Model, şarkıcı v. b Eğitim alanında birşeyler Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi mesleğe sahip olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Efcnfnds Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 25 +1 yıl Eğitim fakültesindeyim ama asla öğretmen olmak istemiyorum :D. Ya akademik kariyer deneyeceğim ya da digital marketing ile uğraşacağım. 1 0 Yorumla
beyzadebey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hep doktor olmak isterdim subaylığı, polisliği kazandım gitmedim. Sağlıkçı oldum/diplomalarım var lise önlisans ama meslek olarak düz memur oldum nasip denilen bir şey var hayırlısı buymuş diyelim ☺️ 1 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Girişimci olmak isterdim sisteme bağlı maaşlı biri olmaktan zoyade maaş veren biri olmayı tercih ederdim 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hizmet sektöründe iş insanı olabilmek için uğraştım ama olmadı teknik eleman olarak devam ediyorum 0 0 Yorumla
What_ever Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben hep futbolcu olmak istedim. Olamadik kesfedilemedik. 0 0 Yorumla
aybukees Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Psikolog, yazar. 0 2 Yorumla Aqualand +1 yıl Sanırım en açık fikirli arkadaş sensin şu anlık Yorumla aybukees +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğitim fakültesindeyim ama asla öğretmen olmak istemiyorum :D. Ya akademik kariyer deneyeceğim ya da digital marketing ile uğraşacağım.
Hep doktor olmak isterdim subaylığı, polisliği kazandım gitmedim. Sağlıkçı oldum/diplomalarım var lise önlisans ama meslek olarak düz memur oldum nasip denilen bir şey var hayırlısı buymuş diyelim ☺️
Girişimci olmak isterdim sisteme bağlı maaşlı biri olmaktan zoyade maaş veren biri olmayı tercih ederdim
Hizmet sektöründe iş insanı olabilmek için uğraştım ama olmadı teknik eleman olarak devam ediyorum
Ben hep futbolcu olmak istedim. Olamadik kesfedilemedik.
Arkeolog veya tarihçi olmak isterdim
Sanatla uğraşmak fotoğrafçılık mesela
Psikolog olmayı çok isterdim :'(
Psikolog, yazar.
Sanırım en açık fikirli arkadaş sensin şu anlık
😂😂😂
futbolcu
Polis
Psikolojik danisman
Astronot