Eski sevgilim orada çalışıyor diye, hayalim olan yerde çalışmayıp kariyerimi baltalamalı mıyım?

Üni son sınıfım yakında mezun olacağım. Özel bir hastanede staj yapmıştım. Amacım mezun olunca burada çalışmaktı, staj için de zar zor girdim zaten oraya. Staj süresince bir hocanın bana ilgisi vardı. Bilinçli olarak uzak durdum ondan ileride burada çalışabilirim diye. Kendisi 29 yaşında, yakışıklı, ağır bir tipe benziyordu. Ben de 25 yaşındayım okulu biraz uzattım. 1 ay boyunca peşimden koştu, ben de bir şans vereyim belki doğru kişidir dedim. 2 hafta birlikte vakit geçirdik sevgili olduk sonra ben okula geldim uzak mesafeye geçtik 2 hafta da öyle sürdü. Beni seviyordu, kaybetmekten korkuyordu, gelecekten bahsediyordu. Sonra ben bir ara kendimi burada çok yalnız hissettim ve onun da ilgisiz olduğunu kafamda kurdum ve onu ayrılıkla bir korkutayım dedim ama o hemen kabul etti. Ardından benim takıntılarım başladı ileride burada nasıl çalışacağım diye. Çünkü adam beni seviyor sanıyordum ama farklı bir gözle de bakmış olabilir. Ben üniyi rahat bir yerde okuyorum burada öğrencilerin club a gitmişligi vardır öyle eğlenmek icin falan. Benim de bi fotoğrafım vardı elbiseli falan öyle absürt değil ama. Kendisi biraz yobaz olduğu için benim hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Ben kimseyle cinsellik bile yaşamadım. Bu adamla sevgililik boyutunda şeyler yaşadık; arabada öpüşmek sadece. Ama işte korkuyorum. Sanırım hayalimdeki yerde sırf bu karaktersizle bir şeyler yaşadım diye çalışamayacağım sanırım. Çok üzgünüm

Eski sevgilim orada çalışıyor diye, hayalim olan yerde çalışmayıp kariyerimi baltalamalı mıyım?