Ayrıldınız, çalıştığınız ise gitmek zorundasınız.. Hadi diyelim gittiniz, odaklanabilir misiniz, yoksa gözyaşı pıt eder mi bir kenardan😅

Ayrıldınız, çalıştığınız ise gitmek zorundasınız.. Hadi diyelim gittiniz, odaklanabilir misiniz, yoksa gözyaşı pıt eder mi bir kenardan😅

Evet bence mümkündür yani bu tabi ki de kişiye göre değişecektir ama bence ayrılık o kadar kötü değildir çünkü dünyanın sonu değil hayat bir şekilde zaten devam ediyor yani sonsuza kadar kimse yas tutamaz zaten bu yüzden de kişi her ne kadar zorlanıyorsa bence her zaman için hayatına yoluna kaldığı yerden devam etmelidir ayni kendiniz çok zorlamasın zaten aşırı mutlu olsun demiyorum ama bir yerden de devam etmek lazım. zaten işe gitmesi zorunlu ise gitmelidir ama izin alma şansı varsa da bence kendini kötü hissediyorsa da o zaman bence gitmeyebilir bu da kişinin kendi kararıdır bence.
ne yapacaksın hayat devam ediyor netice de ayrıldık gittik işimizin başına hayat bunu gerektiriyor sen ayrıldın diye dünya durup senle üzülmeyecek
Öyle günlerde ben işe gidemiyorum. İzin alıyorum. Günüm depresif şarkıları dinlemek, ağlamakla geçiyor. Yatağımda sümüklü 🤧 halime peçete yetişmiyor. İşe gidersem konsantre olamam kesin orada da ağlardım. Evimde olmayı tercih ediyorum.
Cevap
14Cevap
Türkiye gibi bir yerde bunu yapmak zorundasın kfkfkf
Adapte olmak imkansız olur.. Gitmemek şirket adına daha faydalı olur..
Her şey mümkün. Hayat devam ediyor
elbette yaşanılanlar unutulmaz
fakat onun yeri ayrıdır yaşamın yeri ayrıdır
İlişki sağlamdıysa kesinlikle sudan çıkmış balık gibi sersemletir insanı işten verim alınamaz
mümkün. kafa dağılır iyi olur
Yani kolay olmasada zor değil
İşkolik çalışır
İşimle uğraşırsam ona daha az kafa yorarım
hemde nasıl hafiflemiş olarak koşar adımla
Değil. Ben gidemedim...
Kendini işe vererek daha güçlü olabilirsin
mümkün tabııkı de kafa dağılır bıraz stres atılır
Mümkün
Hiç umrumda olmaz hwhdhr
Hayat devam ediyor
ben yapamam