Çok sıkışmış hissediyorum 🥺?

Arkadaşlar çalıştığım firma kurumsal bir firma destek için beni bir şubeye çağırdılar ve o şubede tam olarak yan tarafındaki yer de farklı bir sektörden bir şube ( aynı sektör bile değil) ve ben aslında farklı bir şubede çalışıyorum oraya kısa bir süreliğine geldiğimde biriyle tanıştım ve o kişiyle konuşmaya başladım şu anda sevgiliyiz daha sonra zaten şu an kendi şubedeyim ve o kişinin bulunduğu şubede ve semtte bulunmuyorum. Bu durum benden çok daha haz etmeyen mobbing uygulayan yöneticimin tarafından patronuma üstü kapalı bir şekilde bildirilmiş. Tam olarak üç ay geçti üstünden patrona yeni söylemiş. Sanırım biraz patronumu alttan pohpohlamış ve patronun bundan kaynaklı o zaman işten çıkması konusunda düşünelim demiş. Neden bunu soyledigini bilmiyorum bile sonuç olarak farklı semtlerde ve bambaşka sektörler bunun ne gibi bir zararı oluyor anlamadım. Bu durum işten çıkarılmaya sebep olur mu olursa eğer işten çıkarılma kodları olarak ne işlenebilir kod 25 işlenebilir mi sonuç olarak burada kötü bir şey yok insanlar hayatının çoğunu iş yerinde geçiriyor ve ben aynı iş yerinden birini ve aynı sektörden birini dahi bulmadım tamamen de farklı semtlerde bulunuyoruz bunun ne gibi bir sorunu olmuş onu da anlamadım psikolojik olarak bunalımdayım bu yöneticinin uydurmuş olduğu bir abartma da olabilir ona gebe kalmamı istediği için olabilir çünkü konuyu ben kapattım seni ben övdüm tarzında şeyler söyledi kendisi çok fazla mobbing uygulayan birisi. Hem Sağlıkçı hem satışçıyım bu arada. Uzun lafın kısası bu tarz bir durumdan dolayı işten çıkarılma olur mu olursa bile kod olarak bahsettiğim tarzda kodlar girilebilir mi buraya kadar okuyup yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim..
Çok sıkışmış hissediyorum 🥺?