Çok bunalmış hissediyorum?

Bu sene üniversiteye başladım sürekli bir şeyler ters gidiyor gibi hissediyorum mutlu hiç hissedemiyorum hiçbir yerde kendimi doğru olmam gereken yerde veya ait hissetmiyorum yurtta kalıyorum sürekli birileriyle olmaktan o kalabalığın içinde yalnız hissetmekten artık nefret ediyorum ailemi de özleyemiyorum sanki onlara yükmüşüm gibi hissediyorum boşuna okuyormuşum gibi bir geleceğim yok gibi boş bir hayat yaşıyormuş gibi hissediyorum hiçbir aktivite beni mutlu etmiyor huzurlu hissettirmiyor sürekli kötü bir şey olacak gibi her yaptığım yanlış gibi biri benimle alay edecek gibi hissediyorum geceleri uyuyamıyorum günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum uykum çok var ama uyuyamıyorum uyuduğumda saçma sapan rüyalar görüyorum sürekli uykuda kalkıyorum artık ruhum çekiliyor sanki derslere gitmek işkence gibi geliyor boş boş yatmak işkence gibi dışarıda durmak işkence gibi yani yaptığım her eylem bana geri dönen bir işkence sanki sürekli bir şeyleri düzenleyip bir şeyler yapıp kafamı dağıtmaya düşünmemeye çalışıyorum ama bıraktığım an geri geliyor iyice kafayı yedim günde 3 kez dolabımı çekmecelerimi düzenliyorum temizliyorum elimde olsa bütün yurdu temizleyeceğim anca düşüncelerimden uzak kalacağım
Çok bunalmış hissediyorum?