Kendimi çok pısırık hissediyorum?

Liseye gidiyorum ama dis gorunusum liseli gibi değil. Yani zayıf olduğumdan dolayi kucuk duruyorum.
Kucuk birşeyim diye arkadaslarim arasinda da hani kucuk kardes gibi goruluyorum. Ve sessiz icine kapanik bir insanim.
Herşeye atlamıyorum oyun oynarken mesela tombala oynuyoruz işte cikan numara hem ben de hem baskasinda varsa sesimi cikartmiyorum o alirsa alsin diyorum. Hani sen de sesini cikart sen de al baskasi almasin diyorlar. Ben gerek duymuyorum o alsa ne olacak diye. Sonucta numarayi kartin ustune koymaya gerek yok. Bende de ciktigini biliyorum ayni numaranin.
Ya da yoklama alinirken bazen emin olamiyoruz gurultuden sesimizi duydu mu yoklama alan kisi diye, benim yok yazilmadigimi biliyorum ama arkadas yok yazildim saniyor git sor bir diyor ben buradayım dedim diyorum yine de gidip soruyor yok yazmadin değil mi diye. Hakkimi savunuyorlar bazen birsey olduğunda.
Ama ben de kendimi pısırık safmis gibi hissediyorum.
Yabanci dil derslerinde de parmak kaldiramiyorum. Telaffuzu yaparim ama heyecandan yanlis soylersem ya diye kalkamiyorum. Hic tahtaya cikma, bildigimi soyleme aliskanligim yok. Bildigimi soylesem nolacak amaan gibi bir anlayis var ben de.
Ne sesimi cikartmaya gerek duyuyorum ne kendimi ön plana atmaya ne bildigimi belli etmeye. Bu boyle ne kadar gidecek bilmiyorum. Hiç hos bir durum degil.
Liseye basladigimda arkadas yapmayacagim yalniz takilacagim dedim kendi kendime (ilkokuldan beri butun arkadas oldugum kisiler beni arkadasliktan soguttu cunku bir daha arkadas yapmak istemedim) ama gene de arkadas oldum iki uc kisiyle. Arkadas da yapmasam heralde artik konusmayi unutacagim bu icine kapanikliktan. Kendimi cogunlukla iyi ifade ediyorum anneme birsey anlatirken konusmani begeniyorum diyor ama rahat hissetmedigim birine yanj yabanci biri olur ya da yakin hissetmedigim birine anlatirken akıcı konusamiyorum. Anladigimi anlatmakta zorluk cekiyorum.
Kendimi çok pısırık hissediyorum?