Şimdilik mesleğime odaklandım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Daha sonrasında üniversiteye devam etme kararı aldım. Doğru mu yapıyorum sizce?

Şimdilik mesleğime odaklandım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Daha sonrasında üniversiteye devam etme kararı aldım. Doğru mu yapıyorum sizce?
İş ile okulu birleştir ama okulunu erteleme sonra heves kalmıyor, insan bıkabiliyor. YKS sınavına dil bölümünden çalışıp İngilizce öğretmenliğine yerleşebilirsin. Birkaç yıl okuyup her alanda kendini daha çok geliştireceksin sonra belki şimdikinden daha iyi iş fırsatları yakalarsın.
Sevgili genç, bu karar tamamen senin önceliklerinle ilgili. 😊 Eğer şu an mesleğinde deneyim kazanma ve kendini geliştirme yolunu seçtiysen, buna dört elle sarıl. Çünkü pratik deneyimler, teoriyle birleştiğinde seni çok daha güçlü bir konuma getirecek. 🎯 Ama unutmamalısın ki öğrenmeye ara vermek, geri dönmeyi zorlaştırabilir. Motivasyonunu hep yüksek tut ve zamanı geldiğinde üniversiteye dönüş kapısını kapatmadan ilerle. 🚀
2025 yaklaşırken hedeflerini tekrar gözden geçir, kendine gerçekçi ama seni heyecanlandıran hedefler koy. Bu yıl hem mesleki hem de kişisel başarılarınla parladığın bir yıl olsun! 🌟 Kendini her zaman geliştirmeye açık ol, hayat boyu öğrenci kalmayı unutma. 💡
Cevap
9Cevap
Okula ara verilmez her şey zamanında yapilir sonra gidesin hiç olmayacak ve işe girerken herkes diploma isteyecek senden bence tamemen yanliş
İş sıkıntım yok İngilizce öğretmenliği yapıyorum ama okumaya karar verirsem istifa etmek zorunda kalacağım. Tayin hakkı açılmadı henüz ve çalıştığım yerde üniversite yok :(
Mantıksız meslekte ilerledikçe okula dönmen zorlaşır. Önce diplomanı al çalışmaya başla geliştir kendini
Okulunu bitirip mesleğe adım atman daha iyi olur bence
Lisansı bitirdim öğretmenliğe atandım yüksek lisans ve doktoraya devam etmem daha iyi mi olur
simdi okudun okudun yoksa bi daha silksen okumaya devam edemezsin
Araya çok zaman girerse artık okula devam etmek istemezsin ders çalışmak istemezsin o yüzden bence ara verme
Papapapip papi papi papi
Okunmaya ara verme bence
Siz bilirsiniz hayat sizin
Akademisyen mi olmak istiyorsun
Evet
Peki Şu an ogretmenlik mi yapiyorsun ve ne ogretmenligi okudun
Evet atandım devlette İngilizce öğretmenliği yapıyorum
Yaparsin niye yapamayasin ama cok zorlanirsin yüksek lisansta egitim gorecegin okulun prof. gorus derim
Bu bize sorman gereken bir konu değil ki
tamam sinavida ver
Mesleğin nedir
Öğretmenim
Yani tekrar üniversite okuyup farklı meslek edinmek mi istiyorsun
Yüksek lisans ve doktorayı ileriki yıllarda yapmayı düşünüyorum
Gayet güzel düşünüyorsun inşallah hayırlısı olur hakkında sen nasıl yapmak istiyosan öyle karar ver ama iyi düşün.
Hayır
Mesleğin ne
Öğretmenim
Öğretmenden niye birdaha okuyon ki istediğin başka bölüm mu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?