Çalışıyorum şu an 2 yıldır ve maaşım 8 bin TL aslında işimden çok şikayetçi değilim ama maaşımı beğenmiyorum çok da artmaz. İşimi bırakıp okumaya kalksam lüks mü olur? Daha çok getirisi olan bir şey okusam mesela?

Çalışıyorum şu an 2 yıldır ve maaşım 8 bin TL aslında işimden çok şikayetçi değilim ama maaşımı beğenmiyorum çok da artmaz. İşimi bırakıp okumaya kalksam lüks mü olur? Daha çok getirisi olan bir şey okusam mesela?

8.000 tl iyi bir maagas. Onu alamayan da var.
Bu yıl sonu artar maagaslar.
Baştan okumaya başlarsan çok zorlanacan
Nerde okula kayıt parası, burs parası ve ders için malzeme parası, yeme içme parası bunları vereceğine çalışıp para kazanman daha iyi olur..
Arkadaşlar eğer ki çok para kazanmak istiyorsanız işinizde çok çok iyi olmalısınız veya kendi işinizi kurmalısınız. Kamu ya da özel sektörde çalışarak bir şeyler elde edemezsiniz. 1 ev bir araba alırsanız öpüp başınıza koyun derim.
İşiniz varken bırakmayın parasız eğitim olmaz, hem açıköğretim den okuyun hem çalışın en doğru tercih bu olur işinizi değişmek isterseniz ilerde düşünürsünüz
İnsanlar asgari ücrete geçinmeye çalışıyor.
Tamam haklısın geçinmek çok zor ama sen bu insanların arasındaki en şanslılarından birisin. Böyle düşün.
Cevap
7Cevap
Ülkenin durumu iyi değil işinden olma. Ne olacağımız muallak. Okul düşünüyorsan aöf devam et.
Bırakmadan oku. Tekrar aynı ölçüde işi bulman çok zor bu ekonomide
Hem okuyup hem çalışabilirsin yapan çok kişi var. Üniversite okurken ben de çalıştım.
Şaka gibi oparayla nasıl gexinebilirmisin? Bence zor yani kira makyaj maaşın çöp olur. Unveriste kararın bence isabet olur ama iyi bölüm şartıyla aksi takdirde kader rest çektin isyanlardasin
İşini bırakıp nasıl okicaksın masraflarını nasıl karşılicaksın, bari en azından açıktan oku
İşini bırakmadan yeniden okumaya yönelme şansın yok mu?
İşini bırakmadan yapabilsen daha güzel
Bence açıktan oku
Fırsatım olsa ömrümün sonuna kadar okurum.
Lüks değilde seni ekonomik olarak yıpratır
İkisini de başarabilirsiniz
8 bin tl alsam olduğum yerde kalırım...
5.500 tl maaşa çalışan ben 8 binin hayalini kurdum
İşin tam olarak ne
Meslek nedir
kesinlikle zor bir macera
Hem dıştan okuyup hem de çalışabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?