AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazılım konusu getiri için iyidir, önü her zaman açıktır. Kendinizi ne kadar geliştirirseniz o kadar kazanırsınız.
Kendim öğreniyorum. Cvmde bunu belirtip sertifikalandırdığımda yeterli olur mu?
Bazı şirketler illaki deneyim istiyor?
Gökte mi kazanacağız bu deneyimi anlamadım gitti.
Maaşlı çalışmayı planlıyorsunuz sanırım. Bu durumda sertifika şart.
Çalışmak istediğim departmanlarda istenileni donanım olarak çeşitli yazılımlar var
Veri bilimi ve yapay zeka kanallarından ilerlerseniz daha iyi sonuç labilirsiniz.
Önü daha açık yani. Bu dediğinizi bir kenara not aldım. Teşekkürler
Rica ederim, başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim 💫
Devir teknoloji devri nerden ne koparırsan kardir
Kendim öğreniyorum. Cvmde bunu belirtip sertifikalandırdığımda yeterli olur mu?
Bazı şirketler illaki deneyim istiyor?
Gökte mi kazanacağız bu deneyimi anlamadım gitti.
Söyle netten bunları yapıp tecrübeye döküp küçük miktarda para kazanan kazanmaya çalışan kişiler var hemen öğrendim büyükten başlayım diyemezsin yazılım mi öğrendin üreteceğiz küçükte olsa biseyler yapacaksın yapmaya çalışacaksın sonra bunu da o cv ne ekleyeceksin sonra her bir şey yapmaya çalıştığında yeni şeyler daha öğreneceksin tecrubeleneceksin sonra bunları da yazacaksın sonra ne olacak o cv yi verdiğinde geri de kalmadım kendimi guncelliyorum yeniliklere açığım belki tohum hala ama yapmaya çalıştığım seyler var açık fikirliyim diye kendini göstereceksin olay bu kadar
Bana çok güzel bir fikir verdin.
Öğrendiğim yazılımı iş olarak minik çapta yapmaya başlayacağım. Teşekkürler.
Peki bu işleri nasıl bulabilirim? Bir platform var mı bununla alakalı?
Tabi ki var çalışmak isteyen tecrübe kazanmak isteyen ya da işinde bir yerlere gelmek isteyen herkes yapabilir ki yeter ki emek vermek istesin insanlar kolaya değil calismaya ozensinler freelance çalışabilirsin mesela bionluk diye bir site var orada kendi emeğini cvni yazıp işte websistesi yapiyorum logo yapiyorum İngilizce Türkçe çeviriyorum gibi orada kendi cv ni yazıp ücret belirleyip ki bence yeni olduğun için geri dönüşün de güzel olması için başlangıç olarak fiyat ücretini düşük tutup yemek sepeti gibi trendyol gibi geri donuslerinize yorum olarak güzel yorum alıp puanınızı yüksek tutarsınız bu sizi ileri atar herkes yüksekten verirken sizin dusukten yapmanız ise size önceden küçük miktarda olsa para kazandırır ki mesele para kazanmak değil hem tecrübe edinmek hemde aldığınız paranın karşılığında bir şey bilmiş olacaksınız ben bu işi yapıyorum ve bunun karşılığında rmegimi görüyorum geri dönüşlerle diyerek ve aldığınız para sizi daha çok cezbedici daha çok azim verecek daha çok yapmak isteyeceksiniz güven kazanacaksınız kendinize ve sonra bu yaptıklarınızı kopyalayın ya da işte ne derseniz cv nize ekleyebilirsiniz daha sonra yazılımla ilgili kendinize ait bir blöf açıp yaptıklarınızı orada paylaşıp düşük bir reklam ücreti karşılığında Facebook instagram gibi uygulamalarda keşfetme ana menüye çıkarabilirsiniz ki bunun için instagram sayfası açıp yaptığınız işleri orada paylaşıp takipçi toplayıp devam edebilirsiniz büyümek isterseniz her türlü bulursunuz azim çaba emek
Hiç bilmediğim konularda bana ne güzel ufuklar açtın. Sen çok yaşa 😇
Ben dolu dolu bir kariyerim olsun istiyorum. Bu yaşıma kadar da farklı mecralarda çabaladım hep. Şimdi yazılıma geldi sıra ama hiçbir şey bilmediğim bir alan. Dediklerini bir bir not aldım 💫💫
Ne mutlu bana umarım başarılı olursun
Umarım 💫
Sende bana yeniden bir şey hatırlattın bende sana teşekkür ederim 🙏🙏
Neyi hatırlattım bilmiyorum ama rica ederim :)
Sana söylerken aslında kendime söylüyordum kolay kazanmaya çalışıyoruz öğrenmeye değil kendimizi geliştirmeye değil derken kendime söylüyordum dün sana yazdıktan sonra sana yazdıklarımı kendimle mukayese ettim dedim sen kelmisin diğerlerine varda sana yok kendin niye yapmıyorsun diye millete kendini geliştir demesi kolay da kendine zor diye o yüzden bende kendimce kararlar verme aşamasına girdim onun hatırlatması 🤭🤭
Ahh o kolaycılık beklentisi çok atalete sürüklüyor bizi. Hayat ama bir yerde seni zorluyor. Şartlarını iyiye götürmek için kolaycılık fikrinden sıyrılmanı istiyor. Tam öyle bir evredeyim. Kendimi nasıl adapte etmeye çalışıyorum tekrardan ve tekrardan '/
Bilgi derinliği önemli
Hayır ama birçoğu için
Evet
Değil sektör çok daraldı
Hayır