Kızlar Bir Adım Öne Yazılımcılık öğrenmek iş sağlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yazılımcılık öğrenmek iş sağlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elbette sağlar. Geleceğin ve şimdidinin en iyi mesleği. 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mektebinde öğrenip diploma da alırsan çok ekmek yersin 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Düzenli bir iş olmasa bile kesinlikle freelance bir yan iş sağlar 0 0 Yorumla
eskilerdenwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaş kaç o da etkili 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 18 yaş Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl o zaman üni tercihi için soruyorsun kesinlikle öneririm sayısal mı ea mı Yorumla Soran +1 yıl okumuyorum Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl lise bitirmedin mi Yorumla Soran +1 yıl belgeyi alıcam ama üniversite okumuycam Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl detaylı sormak istersen özel yaz bana en azından 2 yılda olsa açıktan falan okumalısın yalnız yazılımcı olarak söylüyorum Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl havada bile kaparlar seni. yeter ki işini bil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elbette sağlar. Geleceğin ve şimdidinin en iyi mesleği.
Mektebinde öğrenip diploma da alırsan çok ekmek yersin
Düzenli bir iş olmasa bile kesinlikle freelance bir yan iş sağlar
Sağlar dolar üzerinden maaş alan 3 tanıdığım var yazılımcı olup
yaş kaç o da etkili
18 yaş
o zaman üni tercihi için soruyorsun kesinlikle öneririm sayısal mı ea mı
okumuyorum
lise bitirmedin mi
belgeyi alıcam ama üniversite okumuycam
detaylı sormak istersen özel yaz bana en azından 2 yılda olsa açıktan falan okumalısın yalnız yazılımcı olarak söylüyorum
E onu işleyebiliyorsan evet
İyi öğrenilebilirse tabiki saglar
havada bile kaparlar seni. yeter ki işini bil
Geleceğin mesleği yazılım olacak
Web yazılım uzmanıyım evet sağlar
Bayaa
Tabikide
evtt