Geçmişte yaşadığım haksızlıklar beni huzursuz ediyor? Lütfen sonuna kadar okuyun, tavsiyelerinize ihtiyacım var😢😢😢?

Merhaba arkadaşlar benim sorunum geçmişte yaşadığım iş yerindeki haksızlıkları hala düşünüyor olmam. Şu an o işyerinde çalışmıyorum, bana haksızlık yapanları görmüyorumda fakat o zamanlar çalıştığımda yaşımda küçük olduğundan, kendimi pek savunamıyordum, beni çok eziyorlardı ve ağır işler veriyorlardı. Sonradan müdürden öğrendiğim kadarıyla böyle işleri vermeye hakları yokmuş vs diye duydum ama iş işten geçmişti, ayrıca bana yeni şeyler öğretmeleri gerekiyormuş ama tembelliklerinden yapmamışlar kendimi geliştirmem için. Bu arada 3 yıl çalıştım o iş yerinde. Üzerinden şimdi çok zaman geçti ama hala başımı yastığa koyduğumda akşamları bana kötü bir söz edildiği zaman geliyor aklıma ve neden şunu söylemedim diye içim içimi yiyor. Kendimi savunamadığım için üzülüyorum, şimdi olsa çok farklı tepki verirdim, daha sert olurdum, kendimi ezdirmezdim. İş işten geçti şimdi, geçmiş geçmişte kaldı değiştiremem biliyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim sizce?😢

Benim gibi veya benzer bir durum yaşayan var mı aranızda. Okuyup cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.🙏

Geçmişte yaşadığım haksızlıklar beni huzursuz ediyor? Lütfen sonuna kadar okuyun, tavsiyelerinize ihtiyacım var😢😢😢?