Şehir Hastanesinde garsonluk yapıyorum çalışma ortamı neden bu kadar berbat ne yapabilirim daha iyi bir iş için?

Sanırım görünürde tek 23 yaşında olan benim xkdndn +48 yaş insanlar var neredeyse ortamda nadirde olsa 29-35 yaş aralığı var.
5 gündür şehir hastanesinin kantininde garsonluk yapıyorum (o kadar çok iş aradım ki inanamazsınız ama yok maalesefki)
Borcum yüzünden buradayım 5 gündür gözlemlediğime göre değerlendiriyorum; elemanlardan çoğu sanki ilkokul eğitim bile almamış gibi kaba ve cahil, bağıra bağıra gülerek doktor, cerrah vb insanların önünde rezil olup rezilliklerini birde reddedip çok normal görüp bana narin zarifsin diyorlar o ses türkiyeye katıl sen en iyisi filan diyorlar alakaysa hatta birtane tip var başında bir örtü içinde deve kamburu gibi kocamaan birsey koymuş yüksek kabarık sarık gibi Latin makeup+pavyon çalısanı karışık makyajlı gibi gelip birde utanmayıp +95 kilo olup insanları küçümsüyor göz deviriyor birisi gidiyor hastaneden çıkıp 30 dakika mesafelik yere gidip mola deyip iki saat camide namaz kılıyor herkesin mola hakkını kullanıyor bağırarak konuşmalar, köy şivesi ile konuşma, abiccim, abbacım, nördün, niddin, amoo , aboov gibi rezalet iğrenc kelimeler kullanıp leeşş gibi sigara ter kokuyorlar gün boyu gercekten miğdemin bulandıgını hissediyorum arasıra çünkü bu insanlardan birde mobing görüyorum ve seviyeli davrandığım halde mesela kısa bir örnek vereyim şef evrakları istedi bende hemen ilgileniyorum ismini söyleyip bey dedim 2 saniye geçmedi evraağhhları getiiğğrrr diye bağırdı bana böyle şiveli gibi ailede tek çalışan olmak zor değilde zor olan aileden beş kuruş görememek ve ihtiyaclarının karşılanmaması aslında koyan ve maddi sebeplerden üni okuyamamak
Şehir Hastanesinde garsonluk yapıyorum çalışma ortamı neden bu kadar berbat ne yapabilirim daha iyi bir iş için?