Egerim başimi görürüm işimi öyle biriyim. Aslında sekreterlik olarak basvurmustum. Yemekhanedekiler beni bı sevmiyolar ve çok üstüme geliyorlar arkadaşın biri dediki senin çıkman için uğraşıyorlar seni sevmiyorlar dedi. Halbuki beni karıncaya bile zararım yok.. Neyse her gün işleri tam yapsam bile yemeği yapan usta erkek bı sunb yapmamıştım bunu yapmamışsin diyip duruyor. Hep açığı mi arıyor. Bende işi zor buldum ha diyince ckamiyorum. Sizce ne yapmam gerek nasıl davranayim başka iş yerini bekliyorum bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok mu şikayet edebileceğin yetkili birisi, başhekim, doktor felan iyi olduğun birilerine durumu açıkla. Onlar yardımcı olur herhalde diye düşünüyorum. Birilerine durumu söyle ki sana karışmaya cesaret edemesinler.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyledim bir kaç kişiye biraz daha seslerini kestier
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel..
En İyi Cevaplar
+1 yılMobbing bir suçtur. İspatlayarak şikayet edersen tazminat bile kazanabilirsin ama bu dönemde bunun davasını kamu kurumlarına karşı kazanan kimse olmamış...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılSabırlı ol bir çıkış yolu gelir inşallah uyumlu olmaya devam et olmazsa da olmaz kısmet bir kapı kapanınca başka kapı açılır ayrıca üstüne çok geliyorsalar bıu bir mobingtir ağır bir suçtur gerekirse sizi her yhere şikayet ederim de gözleri korkar
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyim mi gerekirse sizi her yere şikayet ederim diye
- +1 yıl
Her yere değil bu bir mobing suçudur ağır cezası vardır ona göre birbirimizle yi geçinelim diyeceksin mobingi de araştır
Soran+1 yılTamam araştırayım sağolasın
+1 yılAllah yardımcın olsun yalaka olmadığın için olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBak bu benimde aklıma geldi o bende yok iste düz bir insanım
Bence çık sen kendine değer vermiyosun ki onlarda versin yarın git gene öyle yaparlarsa de siz insan olmamissiniz yazık çık ordan de vebalin de boynunuza kopeklwrrr
32 Yorumla
Soran+1 yılÇıksam bugün açım ne kazanırsam onu yiyorum cikamM ki hemen
+1 yılSeni cekemedikleri bir şey vardır veya sen onlara göre çok zeki akillisindir onlarda olmayan şeyler sende vardır bu şeylerden dolayıda olabilir ama ekmeğine bak sen ilgili birime bu konuyu Danış ondanda bir akıl al
09 Yorumla- +1 yıl
Yani kısaca umursama ve yumuşak olma kimseye tersle sürekli ezdirme. kendini
Soran+1 yılDoktor ve hemşireler çok seviyor beni koca hastane kimseye bı kusurum olmsdi iyi kalpliyim e akilliyim birazda ve çok güzelim Allah vergisi ne yapayım başka iş bekliyorum ora olmadan cikmiyom demi para ihtiyacım da var
- +1 yıl
Sakın çıkma yeni bir yer ayarlamadan hayat zor geçim zor artık çalış ama kimseye tolerans gösterme seni ezmelerine laf demelerine müsade etme tersle oda işçi orada.
Soran+1 yılAynen ben direniyorum orada 1 gün duran çıkıyormuş benden önce. Mesela kantinde bı kız varmış. Burays geçmiş yapamamış başkalarında duydum ikinci günü gitmiş öyle diyim. Ya bide benim kazandığım parayla goz dikmişler daha yeni maaş aldım psrs istiyor bende 55 yaşındaki adam arkamdan konuşan sevmeyen de o en fazla para verecekmisim ben orada herkes bitti
- +1 yıl
Utanma yok bunlarda iğrenç insanlarmis. Mesela ben bugüne kadar hiç bir kadını ne ezdim ne ezdirdim keşke benim ortamimda böyle şeyler olsa onları mum ederdim sen dediğim gibi az daha sabret
Soran+1 yıl😥😭😭
Soran+1 yılBı kiz var beni kisksniyormus yüzüme dediler boyum uzun yüzüm güzel diye nasıl bı kafs bunlar ya ben ekmek derdin deyim gitmiş 10 cm topuklu almiss burnunu yaptıracak hastane de eski konuştuğu bı oğlan varmış bana bakıyor diye yani bakiyormus beni sorguya çekti banane dedim hasan kim tanımıyorum bile hemde oyke konuşsam ne olacak ya ben cocukmuyum onlara ne bide
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
Hahahaha oradaki herkes sorunluymus delilerin içinde kalmışsın resmen okadar kendini ballandirip anlattın ki merak ettim 😬😂
Lafa gelince herkes işini dört dörtlük yapıyor bu ülkede
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sormaa
+1 yılMerhaba bende yemekhanede garsonluk için çağrıldım hastaneye sence iş koşulları maaş kaç saat çalışıyorsunuz ne kadar alıyorsunuz yardımcı olursan sevinirim kafam çok karışık
02 Yorumla- 10 ay
Naptınız çalıştınız mi zor mu maaş ne kadar bilgi verir misinz bende başvuru yaptım yarın görüşmeye gtcem
- 10 ay
@Zarifeinci12345 hangi hastane
Çalıştıysan görüşlerini paylaşır mısın bende çalışacağım zor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılCok zor buyuk konusmayayim da yapilacam en son is
Kayda al şikayet et
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi iş birliği icindd olduğu için vardiya 4 vardiya ve benim sayemde cumartesi pazar tatil yapsniliyolar adam eksik ben gitsem vardiya dönmeyecek. Geçen slustin mi dediler yorucu filan dedim ama alıştım iyi güzel dedim gidecem diye korkmusksr tekrar tekrar sordular sonra gitme filan diye madem o kadar ihtiyaçları var niye bana eziyet ediyolar anlamadım ki
Gizli Üye(30-35)1 yılKayseri şehir mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım