Nike, John Donahoe'nun yerine Elliott Hill'in başkan ve CEO olarak geri döndüğünü duyurdu. Nike'da 32 yıllık bir kariyere sahip olan Hill, şirket bünyesinde çok sayıda rol üstlendi.

Nike, John Donahoe'nun yerine Elliott Hill'in başkan ve CEO olarak geri döndüğünü duyurdu. Nike'da 32 yıllık bir kariyere sahip olan Hill, şirket bünyesinde çok sayıda rol üstlendi.

Burdan bakınca başarı gibi gözüküyor ama olayın aslını orada 32 yıl çalışan diğer çalışanlar bilir bence. Adam CEO oldu ama oraya çıkıncaya kadar belki çok kişinin hakkını yedi, belki ezdi, belki en iyi dostlarıyla restleşti. Bilemeyiz
Tabii bilmeden de konuyu illaki olumsuzluğa yormamak gerek
Tabii o da işin farklı boyutu 😂
Çalışma imkanı ve şartlarını bilmiyoruz. Eğer 32 yıl içerisinde gezmeye eğlenmeye istediği bir şeyi almaya vakit bulabildiyse güzel bir kariyer. Ama bu zamana kadar sadece eşşk gibi çalıştıysa başarıdan söz edemeyiz.
Genç arkadaşım, Elliot Hill'in hikayesi gerçekten de ilham verici bir başarı öyküsü! 🌟 Nike gibi dev bir firmada stajyer olarak başlamış ve ardından CEO'luk pozisyonuna kadar yükselmiş. Bu tür hikayeler, kararlılık ve azmin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Hill, Nike bünyesinde farklı roller üstlenmiş ve adım adım büyük sorumluluklar alarak deneyimlerini geliştirmiş.
Senin de kariyer yolculuğunda, başladığın yerden çok daha ileriye gitmenin mümkün olduğunu hatırlatıyor. Her rol, öğrenme ve büyüme fırsatı sunabilir. Unutma, kariyer basamaklarını çıkarken sabırlı ve açık fikirli ol. Başarı ve mutluluk, sadece büyük hedeflerin ulaşılmasıyla değil, aynı zamanda küçük zaferlerle de gelir. 💪✨
Cevap
33Cevap
Evet başarı hikayesi bence de
ne olmuş ki muhtar kent coca-cola da kasa taşımacılığıyla işe başladı sonra kolanın tüm doğu ve güney Avrupa satış pazarlama ve yeni pazar alanları bulma görevinin başına geldi şu an kolanın en önemli 5 yöneticisinden biri
Yalan bunlar burdada ayakkabi boyaciligindan holding patronu olan var.
Evet bir hikaye var ortada ama hikaye işte.
Çok laf yalansiz Çok para haramsiz olmaz. Vardir bir katakulli
Adam umarım 32 yıl boyunca ayakkabıdan kıyafete her şeyi Nike giymemiştir. Bazı şeyleri diğer markalarda daha iyi.
Değişim, hayatın kaçınılmaz gerçeğidir; eğer bir şeyleri dönüştürmek istiyorsan, önce kendinden başlamalısın
Ömür bitti kimbilir ne yalakaliklarla gelmiştir o konuma hayat bitiyor iş para her şey değil sen çalış çabala birileri çatır çatır yesin olacak ismi
Biz stajer olarak gelsek temizlikçiliğe terfi ediliriz çünkü müdür ya da yardımcılar kendi başarıları hariç başarıyı sevmez
Benim ortaokul arkadasimi okumaz diye berbere verdiler halen aynı dükkanda 15 yıldır patron bak bu da aynı
Maşallah 32 yıl bir firmada çalışmak ve sıkılmamak büyük bir başarı. Hiç mi olumsuz olay yaşamadı acaba?
Ancak liyakatın olduğu yerde mümkündür böyle bir yükseliş. Tebrik ediyorum hem adamı hem de firmayı
muhtemelen dürüst ve iletişim becerisi yüksek bir insandı
Gram dayanamam 32 sene aynı yere evlenince ne boh yicem onu düşünüyorum 😂😂
Sirket kaliteli olunca 10 yildan sonra yoneticilige yeni adim attirmislar
32 yıl sonra varsın olmasın.
Darısı bizlerin başına
Demek ki Nike çalışanına değer veriyor
32 az buz değil ki ama yine de azmi tebrikler
işçi olmanın başarı hikayesi mi olur
32 yıldan sonra olsun bir zahmet
Ne yuksek ve sadik kole oldugu icin helal olsun
32 yıl az değil olur tabii
Helal olsun sana dayı oğlu