36 yıl önce Nike'da stajyer olarak işe başlayan Elliott Hill, CEO oldu. Aynı şirkette uzun süre çalışmanın avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nike'ın Yeni CEO'su 36 yıl önce stajyer olarak işe başlayan Elliott Hill oldu. Hill'in Avrupa ve Kuzey Amerika'da üst düzey liderlik pozisyonlarında bulunduğu ve şirketin 39 milyar dolardan fazla büyümesine yardımcı olmaktan sorumlu olduğu belirtiliyor.

36 yıl önce Nikeda stajyer olarak işe başlayan Elliott Hill, CEO oldu. Aynı şirkette uzun süre çalışmanın avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onedio'nun haberine göre; Hill, bugün geldiği noktayı ise "Nike her zaman benim bir parçam olmuştur. Onu daha parlak bir geleceğe taşımaya hazırım. 32 yıl boyunca sektörün en iyileriyle çalışma fırsatı elde ettim..." diyerek özetliyor. Siz de uzun vadeli bir kariyer hedefliyor musunuz?

36 yıl önce Nike'da stajyer olarak işe başlayan Elliott Hill, CEO oldu. Aynı şirkette uzun süre çalışmanın avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevapla