Sizce nasıl bir bölüm? İleride işsiz kalma olasılığım çok mu? Bir de aşçılık bölümünü seçebiliyor muyum?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılınsan ılıskılerınız ıyı,
mekteplı alaylı savasını verebılecek kapasıtede zekı
yazın sıcakta calısma gucune sahıp
seyahat engelı olmayan
ve kız cocugu olarak bırazda rahat bır bıreysenız
ve esnek calısma saatlerıne uyabılırsenız ( shıfler degısebılır otelde 7-15 / 15-23 / 23-07 saatlerı )
turızmde calısabılırsınız...
ascılık ıcın gastronomı bolumunu okumalısınız. cunku turızm ve otelcılıgın ıcınde boyle bır bolum oldugunu sanmıyorum. gastronomı bolumundede okudugunuz meslek ve aldıgınız dıploma karsılıgında karsınızda mengenlı ve bu ıse yıllarını vermıs ascıyla basetmelısınız.
ama gelecegı parlak ve onu acık bır meslek08 Yorumla
Soran+1 yılPeki turizm ve otelcilik okumak için hangi üniversite'yi tercih edersiniz?
- +1 yıl
bılkent hacettepe bunlar ıyı okullar.
Soran+1 yılPeki puanı çok fazla olmayıp yine de iyi olan okullar var mı?
- +1 yıl
o kadarını bılemem be yavrucum... ama turızmde okudugun okul ne kadar onemlıyse staj yaptıgın otel cok daha onemlı...
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :*
- +1 yıl
rıca ederım : )) booool sans
- +1 yıl
aaa ! eig ıcın tesekkur ederım : ))
Soran+1 yılRica ederiiim :D
Turizm otelcilik okuyan arkadaşlarımın çoğu yurt dışında eğitim alarak tamamlıyorlar sende öyle yapabilirsin yemek okuluna giderek aşçılık belgesi alabilirsin
00 Yorumla
Türkiyede ve dünya da her zaman tutacak bir meslek otel yönetimi düşünebilirsin 2nci dilini ispanyolca veya fransızca cıkabilirsin. Ben de otel yonetimi okuyorum danışmak istersen okul vs yardımcı olurum
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi olur ya. Hangi okulları önerirsiniz?
Soran+1 yılücretleri ne kadar peki?
Soran+1 yılÇok fazla ya karşılayamam
+1 yılTurizm otelcilik derken ney meslegi olacaksın eger garsonluk vs düşünüyorsan sana verecegim tavsiyelerim var
03 Yorumla
Soran+1 yılya turizm ve otelcilik ile ilgili bilgi almak istiyorum. Hangi bölümü seçebilirim falan gibi?
- +1 yıl
ben turizm otelcilik bölümünden yiyecek içecek departmanında çalıştım eger fazla okumak istemiyorsan açıkca garson veya komi olarak başla yavaşca a garson olursun sonradan kaptan sonra şef öyle öyle gidersin yok okuyacam dersen direk departman müdürü vs olabilirsin turizm işinde bir lakis rusyanın cok önemi var bu kış vaktinde fazla misafir yoktur çogu otelde o yüzden eger iyi çalışmazsan otelden cıkartırlar ama yaz olunca oteller dolu oluyor yazın en çok garson aranıyor 3 ay boyunca istersen özelden konusalım
- +1 yıl
Ben de bu yıl okumayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz? Aklımda bir sürü soru var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence truzim sektöründe özellikle de otelcilik sektöründe çalışabilmeniz için yabancı dil ve iletişim becerisi yeterli. bunların kazanılması için de okulunu okumaya gerek yok. ama bak aşçılık okunabilir.
00 Yorumla
+1 yılÖnü acik bir bölümdür. Hele ki asciligin.. Ama turizmi sevmeyen biri bu isi yapamaz. Turizmcikerin calisma temposu yoğundur !!!
00 Yorumlaaşçılığın maaşı turizm den fazladır. ikisininde önü açık yahu :D
00 Yorumla
+1 yılBizim burdakiler çok kötü açıkçası..
00 Yorumla
+1 yılben bı aşçıyım hangı bolumu okuyacaksın ve nerede
010 Yorumla
Soran+1 yılAşçılık çok istiyorum ama çok az zaman kaldı puanım yetmiyor. Büyük ihtimalle turizm ve otelcilik okurum.
- +1 yıl
turizm ve otelcilik mezunumusun
Soran+1 yılHayır bu sene okumaya başlayacağım inşallah
- +1 yıl
hangı lıse mezunusun demek ıstemıstım
Soran+1 yılAnladım düz liseden mezunum
- +1 yıl
turızm okuma o zaman tavsıye
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
turızmde zorlanırsın zor ıs eger bır tavsıye ıstersen 1 sene tekrar calıs guzel bır bolum tuttur yanlıs anlama becerıksız demek ıstemıyorum ama kızlar profesyonel mutfaklarda cogu zaman zorlanır
Soran+1 yılBen zoru severim ya :)
- +1 yıl
başla ozaman :))
+1 yılKalmazsin. Iyi meslek
00 Yorumlaişsiz kalmazsınız diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılgel böyle gel turizm demek
00 Yorumlaasci olursan cok para var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı