Ben edebiyat öğretmeni olmak istiyorum fakat nasıl olunur biraz bilgi verin..:)
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Türk edebiyatı mı? Sözel bölüm için olan sınavlara gireceksin, hangi puan türüyle alıyor bilmiyorum eğer puanın yetiyorsa tercih yapacaksın edebiyat öğrt. için. Kazanırsan da okuyacaksın işte. Kaç yaşındasın sen?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
edebiyat bölümü okuma öğrt.varsa o daha iyi fen-edebiyatın önü kapalı çünkü
05 Yorumla- +1 yıl
ya Arkadaşlar fen edebiyat ın önünün tekrar açıldığını duymuştum .yani formasyon alabilirler diye
- +1 yıl
ben de duydum onu ama tanıdığım tüm fen edebıyat mezunları işsiz valla
- +1 yıl
ona bakarsan eğitim fakültelerindekilerden mezunlarda işsiz
- +1 yıl
yani her halükarda açıktayız
- +1 yıl
orası öyle hayatta hiç bişeyin garantisi yok ki zaten.
eğitim fakültesi okumak zorundasın onunda puanları çok yüksek değil ama asıl mesele kpss yi kazanabilmek. fen fakültelerinden artık öğretmen olunmuyo 2011 mezunlarından sonra formasyon kaldırıldı..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
fen değil edebiyat
bı edebıyat ogretmenı olarak sakın dıyorum..yakma kendini
04 Yorumla- Soran+1 yıl
neden..:(
- +1 yıl
bıkere okuması çok zor, ıkıncısı bıtırınce formasyon denen bı ıllet war basında onuda gectın dıyelım, atamalarda edebıyata gereken deger verılmıyor, ve bu sene bırde kpss lerde alan sınavı getırılıyor kı bu edebıyatcılar ıcın cok daha zor bence. bızde hevesle gırdık ama edebıyattan nefret eder olduk su an.. o yuzden yol yakınken baska alanlara yönel derim ben
- Soran+1 yıl
ama edebiyatım çok iyi bilmiyorum ed. öğretmenleri hemen atanıyor ama.. özel okulda falan çalışsam ?
- +1 yıl
edebıyata gırenler edebıyatım ıyı ılgı duyuyorum dıye gırmedıler mı zaten.. özel sektöru saakın ama sakın dusunme ınan bu kadar kısı yanılmıyo dersaneler hakkında. tam bır köle pazarı.. ben sadece 2 ay dayanbıldım ondada paramı wermedıler zaten...ustelık ılk yıl 300 400 le baslarsın sora 700 800 olur sorada 1200 cıvarı dewam eder gıdersın curuyen ömrunde cabası olur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
edebiyat öğretmenliği bölümünü okursun, ardından kpss ile atanırsın. fen edebiyat fakültelerinden de formasyonla oluyordu bir ara. şimdi nasıldır bilmiyorum
00 Yorumlasınava girersin.istediği puanı aldığın zaman öğretmenliğe adımını atmış olursun üniversiteye giderek :) tabi arkasından kpss de var unutmamak lazım.
00 Yorumla- +1 yıl
hmmm bu ülkede öğretmen olmak bunu birdaha düşün derim atanamayan öğretmenlere başka meslekler bulun diyen vekillerim olduğu bir ülkede yaşıyoruz
00 Yorumla - +1 yıl
üniversite sınavına girip bi unıversıteye yerleşip bitirebilirsen edebiyat öğretmeni olursun :D
11 Yorumla- Soran+1 yıl
uff onu bizde biliyoruz birde sınavımı ne varmış
edebiyat okuyarak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar