Açıktan okuyup formasyon alabilir miyim? En azından özel bir yerde falan çalışsam gene yeter ki bir mesleğim olsun diye düşünüyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzel kardeşim formasyon alan o kadar çok kişi var ki. Bir heves ile alıp öylece evde oturduğunda üzülmeni istemem. Üye ismin ile alakalı bu gün bir fotoğraf çekmiştim, o aklıma geldi ve yazmak istedim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Napıyım sence
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
1. Formasyon kalkti gecmis olsun
2. Allah askına acikogretim okuyup ogretmen OLMA!!! ogretmen olmak isteyen kisi hocasına saygı göstermeli ve dersine katılmalı onun öğrendiklerini, bildiklerini beynine almalı!! daha okul yüzünden görmeden, hocalarınla iletişime gecmeden nasil ogretmen olmayı düşünüyorsun? evinde oturup 3/5 tane kitaptan ezberle ezberle sonra haftasonu git okuluna sınav degill TEST çöz sonra mezun ol sonra orgun egitim ile egitim fakültesinden mezun olanlarla ayni ol oyle mi? yok oyle bir dünya arkadaşım ogretmen olmak isteyen egitim fakültesine gitsin puanı yetmiyorsa edebiyat fakültesinde bolum okusun!!! ama bizzat bir hocadan o dersi alsın. Ne demisler ders derste öğrenilir okula gitmeden ne öğreneceksin? onca hoca bosuna mi ömrünü okullarda curuttu bosuna mi onca bilimsel araştırmalar yaptı? saygı saygı mk acikogretim ne ya bide ogretmen olacak pehehehhee acikogretimden mezun olanlar da ogretmen olduğu icin mk yeni nesiller s'alak oluyor010 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol kardeşim ne bu öfke
- Cevap sahibi+1 yıl
cunku gercekten biktik!!! ACIKOGRETIM okuyanlar s'alaklar puanı ne egitim fakültesine yetti ne de örgüne ondan acikogretim okuyorlar sonra da para verip formasyon eğitimi alıyorlar simdi sence bu hakksizlik degil mi? 3/5 kitaptan ezber yap sonra git test çöz cogu cikmis sorular zaten ondan sonra egitim faklultesinden mezun olanlara ve örgünden mezun olanlara ayni ol cok buyuk haksizlik!!! ACIKOGRETIM okuma demez inan değmez parana ve zamanına yazık kendini asla geliştirmezsin kendi s'alak kuzenimden biliyorum
- +1 yıl
Bana ne atar yapıyosun git yetkili kişilere anlat derdini
- Cevap sahibi+1 yıl
valla anlatsak neye yarar hepsi para tuzagi senin gibileri de bu tuzaga duruyor ondan galaksiniz diyorum
- +1 yıl
Tamam kardeşim yazma daha fazla yorum kendine sakla düşüncelerini daha fazla uzasın istemiyorum kırmak istemiyorum seni
- Cevap sahibi+1 yıl
bak beni iyi dinle guzel kardesim öğretmenlikten uzak dur ac kalırsın 12 yıldır atama bekleyenler var daha onlar bile atanamadı sen nasil atanacaksın? bak yorumlarda okudum 2 yillik kimya geldi miss gibi git oku
- +1 yıl
Teşekkürler iyi akşamlar
- Cevap sahibi+1 yıl
iyi sen bilirsin öğretmenlik okuda gor ebeni
- +1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Senin gibi üslup bilmezler öğretmen olacağına aöf mezunları olsun. Terbiyesiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Açıköğretimden okuyanlar da formasyon alabiliyordu ben alırken ama şu yeni sistemde mümkün mü bilmiyorum çünkü açıktan okuyanlara formasyon sırasında müthiş bir psikolojik saldırı oluyor. Öyle alttan alttan falan değil bizzat yüzüne defolup gitmesini, kolaya kaçtıklarını, öğretmen olmamaları gerektiğini yüzüne söylüyorlar. Ben çok şahit oldum 1 sene boyunca açıktan okuyan arkadaşlarımızın aşağılanmasına.
26 Yorumla- +1 yıl
İki yıllık kimya geldi onada ben gitmek istemiyorum dgs falan zormuş gidin yeniden hazırlanın diyolar da maddi imkanım yok
- +1 yıl
Dgs zor evet ona hazırlanacağına baştan hazırlan çok daha iyi. Sınava hazırlanman neden maddiyat istiyor ki?
- +1 yıl
şu an yorumlardada linç yiyorum bende hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum yani ne bu öfke herkes kendine göre haklı da insan öldürdüm sanki şu an dediğini çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
Evet okudum ve emin ol bu hiçbir şey değil. Ben formasyon alırken yanımdaki bir kız açıktan okuduğunu öğrendiği kızı yanımıza oturtmamıştı. Ben tabii bu saldırılara karşıyım ama onlar da çok haklı. Herkes kapasitesine göre hareket etmeli. Şöyle düşün biri 4 sene okumuş hatta belki çift ana dal yapmış fakülte birincisi olmuş gelmiş diğeri açıktan okumuş kitapları ezberlemiş test olan bir sınava girmiş haybeye geçmiş ve aynı maratondalar. Açıktan okuyan değil diğeri sen olsan sen de hazmedemezsin o insanın varlığını. İşin sonunda dirsek çürüten de evde kitap okuyan da aynı maaşı alacak olan yetişen çocuklara olacak.
- +1 yıl
Ben dil okumak çok istiyodum ama malum fazla masraflı işte zaman geçsin diye İngilizce minik hikayeler okuyarak çeviriyorum eğlenceli oluyor yani hayallerim öğretmen olmak değil sadece çıkış yolu arıyorum tabi herkes kendine göre haklı ama bir yandan karşı tarafı kırmadan söylemek daha cazip bence yani ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Kim haybeden ders gelebiliyor siz komik misiniz ya. Ben boşuna saçlarım günlerim sabahlarımi harcıyorum. Bi sizsiniz okumaya hak kazanmış kesim. Haybeyeden kim kimi lisans diploması verip formasyon alma hakkı tanıyor hadi git haybeden oaf lisans diploması al görelim Allah aşkına...
Lutfen aciktan okuyup ogretmen olmayin öğretmenlik çok onemli bir meslek yeteri eğitimi almamiş biri olmamali gelecege cocuk yetistirmek basit bir iş değil
11 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyuyorum
- +1 yıl
Açıköğretimden okuyup öğretmen olma hakkını kendinizde nasıl buluyosunuz ya! Öğretmenlik bu kadar basit bir iş mi okul yüzü görmeden sınava girmeden sallasan tutacak testlere gir öğretmen ol ohh bir siz akıllısınız şu memlekette!
03 Yorumla- +1 yıl
Olurum canım sizin gibilere inat gayet iyi Olurum
- +1 yıl
AÖF YE USLUPLAR O KADAR KALİTELİ Kİ ORGUNDEN AILE PARASI İLE OKUYUP KENDİ ALİN TERİ İLE AÇIKTAN OKUMUŞ İNSANI HOR GÖRMEYI KENDİLERİNE HAK GÖRMÜŞLER... 16/17 YASINDA ALEVİ İMKANLARDAN DOLAYI OKUMAYIP HAYATA ATILAN BİR GENCİN KENDİ İMKANLARIYLA OKUYOR OLMASI SİZİN ANNE BABA PARASI ILE ÖRGÜNE GİTMEKLE ÖRGÜN /AÖF ARASINDAKİ FARKI YAPMAK SIZE HAK TANINMADI. ORTAOGTERİM DİPLOMA NOTUM 4.75/5 AÖF LİSANS MALİYE ÖĞRENCİSİYİM VE BU PUAN BENİM ÖRGÜN EĞİTİM FAKÜLTESİNE YETERDİ ARTARDI FAKAT PARANIN YETMEDİĞİ YERLERE ZEKA KENDİ BAŞINA GİDEMİYOR maalesef. AÖF DEN ÖĞRETMEN OLAMAZ DERKEN SİZ ÖRGÜN OKUYANLAR BU USLUPLE ÖĞRETMENLİĞE YAKIŞIYOR MUSUNUZ BUNU SORGULAYIN!!! VE BU YÜZDEN HAKK DA SİZE NASİP ETMİYOR VESSELAM...
- 1 yıl
Özeller seni almaz
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Açıktan diye mi
- +1 yıl
Napcam sence
- +1 yıl
Zor ama olabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında