- 1 yıl
Zor kötü , anca çevirmen ol dicem onda da çok rakip var fiyatlar düşük. İllaki olacağım dersen git oku ama yanında başka dillerin olsun özellikle Arapça.
Mesela bak Arapça olsun ingilizcen olsun katıra falan bir gidersin sana net söylüyorum şu an gitsem 5.000 dolar04 Yorumla- 1 yıl
Baba her şey iyi de bak sen beni dinle sen şimdi bir tanem dil öğrenmek istiyorsun yoksa iki tane dil öğrenebilir misin.
Bak Almanca o kadar da çok geçerliliği olan bir dil değil Almanca nerede işine yarayacak önce Türkiye'de Alman firmalarında çevirmen olarak bir çalışabilirsin ama böyle daha geniş düşünüyorsan git ilizce öğretmenliği yap oradan İngilizce zaten gelecek sana yani İngilizce öğretmenliği oku ingilizcen süper olsun ardından Arapça yapıştır ortada doğunun içinden geç , Bak şimdi 5000 dolar ama ileriki dönemlerde daha da artacak düşün ya 10 ay bu şekilde çalışsan 50 bin dolar para yapar.
Ama yok ben bir dil öğreneceğim Türkiye'de kalacağım falan dersen Almanca bir tercih olabilir elbette fabrikalarda falan girersin o yani - 1 yıl
Tamam şöyle düşünelim �rkiye'de Almanca bilen mi çok İngilizce bilen mi çok İngilizce bilen daha çok.
Okullarda İngilizce öğretmenimi çok Almanca öğretmenim çok İngilizce öğretmeni çok.
Türkiye'de turizm liselerinde Almanca öğretmeni oluyor Bir de üniversitelerde bir de özel kurslarda dil kursları nda.
Yani uradan bakılınca Sen İngilizce yoluna gidersen daha iyi gibi olur senin için Ama tabii aday da çok yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Atamalar gittikçe düşüyor kardeşim son yıllarda dil önemli tabi ama farklı alanlara da yönelebilirsin İngilizce öğretmeni olarak tavsiyem başka diller de öğrenmeye çalış eğer özel sektör aklında varsa
04 Yorumla- 1 yıl
Üniversiteden sonra yaptım. Askerlik yaşı 20 zaten.
- 1 yıl
İstersen öğretmen olduktan sonra yap
- 1 yıl
Atamalarim dusuk olmasi atama hic olmayacağı anlamına gelmiyor. Bizim edebiyat hocamiz 23 yasinda gayette atanmis ona bakilirsa ona da cok kez edebiyat atamalari dusmus demislerdir. Sen kendini geliştir yaparsın insanlar hep olumsuzluga odaklaniyor 500 kisi atansa o 500 kisinij arasinda bile sansin var demektir pes etme bende ayni sekilde ingilizce öğretmeni olmak istiyorum
00 Yorumla Hamile kalmaya hazır mısın daha önemli bi soru bence nflendlsm
00 YorumlaAtanamasan bile dil her türlü işine yarar ki diğer öğretmen alanlarına göre daha rahat atanırsın
00 Yorumla- 1 yıl
Atanırsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Zor ataması
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi